Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

problem s prihlasenim-diky 2 antivirum??? help please

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
ivik81
Návštěvník
Návštěvník

problem s prihlasenim-diky 2 antivirum??? help please

#1 Příspěvek od ivik81 »

dobry den!

prosim o pomoc. Vsera jsem si koupila notas, od vyrobce instalovany system windows 7 professional 64 bit.

Provedla sem prvni oziveni pc dle instrukci na pc (HP). pohodicka, vse slapalo jak ma. pristup na internet mi "hlidal" program McAfee tuším... zajimalo me o nem, zda to je antivir ci spyware, a dle informaci od vyrobcee sem usoudila ze je to pouze nejaky detektor "spatnosti", kt. muzou byt na internetovych strankach. takze sem si rikala, musim si od Microsoftu stahnout rychle nejaky antivir abych mela vse pekne chranene-tuto nutnost jsem mela i potvrzenou od samotneho pc, ktery mi v udalostech hlasil, ze si mam nainstalovat jiny online antivir-ochranu dat.

dostavam se k meritu; instalovala jsem si NOD32 z ofic. stranek Microsoftu, pohodicka, hlasic udalostim mi po jeho nainstalovani hlasil, ze ok, ochrana dat zapnuta, vse bezi jak ma.

ALE, po instalaci, se musel pc restartovat aby se projevily zmeny, a EJHLE, system se dlouho nacital, fakt nehorazne dlouho a v podstate se neslo dostat jinam . pres ctrl+alt+del jsem tedy dala moznost, ze bych jako rada ukoncila system windows (ze treba pri dalsim restartu to bude OK) tak sem dala i pres hlasku vynutit vypnuti systemu, vypnout pc.

rano sem pc zapla, hlaska-cerna obrazovka, ze system nebyl ukoncen standardnim zpusobem, dala sem ok, zaplnout obvyklym nebo jakym zpusobem uz, dostala sem se na zakladni obrazovku s moznosti prihlaseni k uctu, KLIKLA sem a tesila se ze vse bude ok, ale PRD a ted uz cca 30 min mi bezej hodiny a vedle toho vitejte.... SAKRA! nejde vubec nic.... ani ctrlaltdel, no proste nic.

nikam vic se nedostanu.

TUSIM , ze je problem asi v tom, ze mam zaroven nainstalovany dva antiviry... ale k moznosti napravy- abych jeden odinstalovala, se ani nedostanu!!!!! :-(((((

stale zakladni modra obrazovka, symbol pracujicich hodin a vedle nazev vitejte... :-(

prosim O RADU jak se aspon nekam dostat a odinstalovat to... nebo proste, co si myslite, ze to je? :-(

diky moc...

zoufala ja... :-(

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: problem s prihlasenim-diky 2 antivirum??? help please

#2 Příspěvek od Rudy »

Ano, přesně tak, jak píšete v nadpisu, "kvůli 2 antivrům". Na jednom systému nelze používat 2 antiviry (firewally, antispy) současně. Jeden z nich odinstalujte.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Márty84
VIP
VIP

#3 Příspěvek od Márty84 »

Zdravim :)
Omlouvam se Rudymu za vstup :oops:
Nouzovy rezim jste zkousela? http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=7554
Pripadne zkusit obnovu systemu. Je sice cerstvy, ale treba se stacil udelat bod obnovy drive, nez jste tam dala toho Noda. Sance mala, ale za zkousku nic nedate :)
Pokud ani jedno nepomuze, napiste a Rudy Vam jiste poradi dalsi moznosti :wink:
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

2Márty84: Jistě to lze provést i takto, jenže uživatelka nepíše, co dalšího ještě instalovala. Obnovou systému by si zrušila i další instalace.

Ještě malou poznámku:
....NOD32 z ofic. stranek Microsoftu...
Zajímalo by mne, kde na ofiko stránkách MS je ke stažení NOD? Tento AV vyrábí ESET a z jeho webu si ho lze stáhnout jako trial verzi.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět