Měl jsem dopoledne 2 dotazy na 2 PC.
Nedostal jsem žádnou odpověď. Znamená to, že jsou logy v pořádku, nebo jsem udělal něco špatně?
Za případnou odpověď děkuji předem.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Udělal jsem něco špatně?
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Udělal jsem něco špatně?
Zdravim a pekny den preji
Toto forum pracuje na bazi dobrovolnosti = radci jsou zde ve svem volnem case a zadarmo. Jelikoz vetsina ma rodiny a je vikend, tak se jim snazi venovat...Snazime se odbavovat logy do 24 hodin a posledni dobou je to spise tak maximalne 12 hodin v pripade preventivek, v pripade problemu i mene... Vase logy tam nejsou ani 3 hodiny...Pokud na odpovedi a kontrolu spechate, doporucuji se obratit na specializovana fora, kde jsou technici placeni a udelaji Vam to na pockani...

Re: Udělal jsem něco špatně?
JJ. Omlouvám se za netrpělivost. Jen jsem nevěděl, jestli jsem něco nezvoral. Díky!