Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Bespečne odobrat hardware.
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Bespečne odobrat hardware.
Dobry den mám na vás prosbu ked dám odobrat hardvar tak sa mi tam zobrazuje aj disk C,D neviem ako to upravit aby to tam ten disk nezobrazovalo na druhom pc sa mi to tam nezobrazuje asi to je prepojené s tými usb v nastavení biosu neviem a preto vás prosím o radu dakujem vopred ostám s pozdravom
Re: Bespečne odobrat hardware.
Co máte za desku a chipset
zkuste toto Z
start spustit napsat regedit
a upravit registr
V registru ve vetvi HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvata
pridej DWORD DisableRemovable a nastav na 1.
zkuste toto Z
start spustit napsat regedit
a upravit registr
V registru ve vetvi HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvata
pridej DWORD DisableRemovable a nastav na 1.
Nikdo není dobrý náhodně,ctnosti je třeba se učit.
SENECA
SENECA
dakujem idem to skúsit tu vám posielam info o doske

bios

a ešte by som mal dotaz na tieto ovladače ktoré by som si mal asi aktualizovat podla tohto progranu?dakujem za odpoved

bios

a ešte by som mal dotaz na tieto ovladače ktoré by som si mal asi aktualizovat podla tohto progranu?dakujem za odpoved

zdravím tak som to tam vložil a restart a stále to isté iné riešenie by nebolo? dakujem
Jak vložit musí se takto vytvořit
Postupně rozkliknete HKEY_LOCAL_MACHINE > SYSTEM > CurrentControlSet > Services > nvata
Musíte takto a restartovat PC

Postupně rozkliknete HKEY_LOCAL_MACHINE > SYSTEM > CurrentControlSet > Services > nvata
Musíte takto a restartovat PC

SENECA
SENECA
díky moc ja som to tam zadal zle super je to v pohode ešte raz vám velký dík

Není zač rado se stalo 

SENECA
SENECA