Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Kontrola logu na Spyware

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Thrall
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: Kontrola logu na Spyware

#16 Příspěvek od Thrall »

Ajajaj jsem to poplet a T-Cleaner jsem udělal jako první a Combofix /unistall potom už nešel ,snad to nevadí . S tím Linuxem by jste mi musel poradit ,o linuxech nic nevím ani kde se kupují :D . Snad to nebude bráno jako OT . Jinak velmi děkuji za pomoc . V dohledné době pošlu nějaké peníze na fórum snad z toho taky něco budete mít :D . Néé to bych urazil ostatní (jako např. Rudy, Motji,Roli,Cernovous,JaRon,earl ,Caroprd111 (Omlouvám se jestli jsme na někoho zapomněl :lol: :lol: ) ) co mi kdy pomohli ,kdy by z toho nic neměli a vy jo :lol: . Ja bych byl nejraději kdy by z toho měli všichni stejným dílem :happy: .

vyosek
VIP
VIP

#17 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Linux se nekupuje, je to svobodny a free OS. Ja vam s nim taktez neporadim nic moc - od toho jsou tu jine kapacity - sudanec, james008 - tem pripadne napiste PM

:arrow: ComboFix/Uninstall nesel jelikoz jej T-Cleaner smaznul :D

:arrow: Za podporu fora jmenem celeho tymu dekuji a ja z tech penez budu uplne stejne jako kazdy clen tymu = budeme odmeneni stejnym dilem = NIC NEDOSTANEM = cely tym (od admina az po PF a Novacky - novy radci) jsme tu ve svem volnem case a zadarmo = delame to pro zabavu = penize jdou na beh serveru, webu apod...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od cernohous13 »

Ještě se vetřu :oops:
Příspěvek jde na provoz fóra - my všichni jsme tu dobrovolně, zdarma a ve volném čase - s tím si hlavu nelámej :D
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

Thrall
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#19 Příspěvek od Thrall »

vyosek píše: :arrow: Za podporu fora jmenem celeho tymu dekuji a ja z tech penez budu uplne stejne jako kazdy clen tymu = budeme odmeneni stejnym dilem = NIC NEDOSTANEM = cely tym (od admina az po PF a Novacky - novy radci) jsme tu ve svem volnem case a zadarmo = delame to pro zabavu = penize jdou na beh serveru, webu apod...
Nekdy se divím že se v tomhle svetě se najdou tak šlechetní lidé jako vy . Ja měl v PC uplně ubohyho Trojana kteryho by zchroustal Cf jednou ranou ( :lol: ) ,ale schodou nahod mi Cf nešel a AVG nešel odintalovat . Tak jsme zpanikařil a hodil to do opravny . Pánové po mě chtěli 900 kč ... A to mi ani to AvG neodinstalovali :?: . Nakonec jsem si k tomu v klidu sednul a udělal jsem to sam . Stahl AVG remover z ofic. stranky a bylo to . A CF nejel prave kvuli tomu AvG . 900 Kč fuč ..

ještě jednou děkuji za pomoc ve večerních hodinách .

:worship: :worship: :worship: :worship:

PS: RSIT log asi nebude potřeba ?
Naposledy upravil(a) Thrall dne 06 pro 2010 22:42, celkem upraveno 1 x.

vyosek
VIP
VIP

#20 Příspěvek od vyosek »

Havet tam nebyla takze neni treba pokud nejsou problemy...Jak jste psal ohledne CF - bohuzel muselo byt ucineno takove opatreni ze CF nejede na PC kde je AVG - moc "kecalo" do jeho prace...navic jak psal nekde kolega james - s avg se bud chovate slusne a nic nechytnete, nebo v pc havet mate ale ani o tom nevite :D AVG nepatri mezi nami oblibene a doporucene zabezpeceni - pokud free tak Avast nebo Avira....

I za kolegu, nemate zac, radi jsem pomohl :) Zase nekdy Obrázek
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

Thrall
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#21 Příspěvek od Thrall »

vyosek píše:Havet tam nebyla takze neni treba pokud nejsou problemy...Jak jste psal ohledne CF - bohuzel muselo byt ucineno takove opatreni ze CF nejede na PC kde je AVG - moc "kecalo" do jeho prace...navic jak psal nekde kolega james - s avg se bud chovate slusne a nic nechytnete, nebo v pc havet mate ale ani o tom nevite :D AVG nepatri mezi nami oblibene a doporucene zabezpeceni - pokud free tak Avast nebo Avira....

I za kolegu, nemate zac, radi jsem pomohl :) Zase nekdy Obrázek
Ještě jednou děkuji
:worship: :worship:

A snad se tu uvidíme az za dlouho (Snad nechytnu žádný vir :lol: ) . Néé asi nekdy vlozim nejaky ten RSIT log ,ale snad s viry uz nic nebudu muset resit :D .
Naposledy upravil(a) Thrall dne 06 pro 2010 22:47, celkem upraveno 1 x.

vyosek
VIP
VIP

#22 Příspěvek od vyosek »

Jeste jednou, nemate zac :)

Odpovědět