Ahojte,
po klikniti na odkaz na FB sa mi dostal virus do PC vždy ked zapnem PC tak mi nabehne porgram System Tool 2.12 a vypisuje že našlo virusy a odstranit ich nemožem lebo je plateny. Potom mi aj naskočí varovanie a modra obrazovka. Taktiež tento System Tool brani otvorit ikonky a programy iba ovladaci panel ide. Nemožem ho ani odstranit. Pls poradte čo urobiť aby zmizol preinštalovat Windows fakt nechcem? Diky moc za laždu radu.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
System Tool Version 2.12 a vyskakuje modra obrazovka
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Re: System Tool Version 2.12 a vyskakuje modra obrazovka
Zdravím
Zkuste se dostat do nouzového režimu (po restartu mačkejte F8) a zkuste vygenerovat log z DDS s koncovkou scr.

Zkuste se dostat do nouzového režimu (po restartu mačkejte F8) a zkuste vygenerovat log z DDS s koncovkou scr.
Zdravím....Mám ten istý problém a nereaguje mi ani klávesa F8 po reštarte, dokonca mi nechce ani spustiť preinštalovanie windowsu a bios aby som mohol nastavit dvd mechaniku ako prvu činnosť po zapnutí pc
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Atlan
Dobrý den,
založte si, prosím, své vlastní téma.
Děkuji.
Dobrý den,
založte si, prosím, své vlastní téma.
Děkuji.