Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

System Tool Version 2.12 a vyskakuje modra obrazovka

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
dusanko1911
Návštěvník
Návštěvník

System Tool Version 2.12 a vyskakuje modra obrazovka

#1 Příspěvek od dusanko1911 »

Ahojte,
po klikniti na odkaz na FB sa mi dostal virus do PC vždy ked zapnem PC tak mi nabehne porgram System Tool 2.12 a vypisuje že našlo virusy a odstranit ich nemožem lebo je plateny. Potom mi aj naskočí varovanie a modra obrazovka. Taktiež tento System Tool brani otvorit ikonky a programy iba ovladaci panel ide. Nemožem ho ani odstranit. Pls poradte čo urobiť aby zmizol preinštalovat Windows fakt nechcem? Diky moc za laždu radu.

Caroprd111
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

Re: System Tool Version 2.12 a vyskakuje modra obrazovka

#2 Příspěvek od Caroprd111 »

Zdravím :)

Zkuste se dostat do nouzového režimu (po restartu mačkejte F8) a zkuste vygenerovat log z DDS s koncovkou scr.
Obrázek

Atlan
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Atlan »

Zdravím....Mám ten istý problém a nereaguje mi ani klávesa F8 po reštarte, dokonca mi nechce ani spustiť preinštalovanie windowsu a bios aby som mohol nastavit dvd mechaniku ako prvu činnosť po zapnutí pc

Caroprd111
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Caroprd111 »

Atlan

Dobrý den,
založte si, prosím, své vlastní téma.

Děkuji. :)
Obrázek

Odpovědět