Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Mohu nainstalovat Windows Vista na můj laptop?
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Mohu nainstalovat Windows Vista na můj laptop?
Čau, mám tento laptop http://www.alza.cz/asus-n61vn-d139970.htm a mám na něm od továrního stavu Windows 7 Professional 64bit a upgradoval jsem na Windows 7 Ultimate 64bit a chci si k němu ještě nainstalovat Windows Vista Ultimate x64 z mého předchožího PC na kterém jsem ho používál, ale PC ten starší PC ještě než jsem prodal, tak jsem tam dal XP ( na požádání ), takže by neměl být problém s instalací na můj laptop na druhý oddíl, když je to krabicová verze, takže chci mít na svém notebooku 2 systémy Windows 7 Ultimate x64, který tam již mám a Windows Vista Ultimate x64, který chci nainstalovat na druhý oddíl a tak se ptám zda s tím nebude nějaký problém třeba s ovladači nebo s podporou toho Windows na již zmiňovaném laptopu, ale co jsem koukal, tak na CZC se ten lapton prodával dříve s Windows Vista Home Premium, takže by asi neměl být problém, co na to říkáte vy? Díky moc.
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mohu nainstalovat Windows Vista na můj laptop?
Zdravim,
Aj ked nerozumiem, preco by ste instalovali polofunkcnu Vistu vedla funkcnej Sedmicky, Vista by tam podla mna bezat mala. Jediny problem by mohol byt s licenciou; ci je prenositelna z 1 PC na druhy zalezi od toho, co presne ste kupili. Odporucam si to precitat.
Aj ked nerozumiem, preco by ste instalovali polofunkcnu Vistu vedla funkcnej Sedmicky, Vista by tam podla mna bezat mala. Jediny problem by mohol byt s licenciou; ci je prenositelna z 1 PC na druhy zalezi od toho, co presne ste kupili. Odporucam si to precitat.
Říkal jsem, že je to krabicová verze RTM, takže by to neměl být problém ne?
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Aasi ano. S Vistou bol problem, ze povodne hovorila, ze sa moze "premiestnit" iba raz. Potom sa k tomu Microsoft vyjadroval a nejak sa to upravilo, zmenilo.. hadam vas za to nezastrelia 

Takže pokud by se řirou náhodou něco podělalo a nešl by načíst systém, ani jeden ani druhý, nabootuje se mi normálně moje záloha, kterou mám připravenou k použití?
Normálně mám zálohované na CD Windows 7.
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Mate spravenu windows zalohu, zalohu cez acronis, recovery dvd alebo co?
Je asi milion sposobov, ako mozte mat "normalne" zalohu na cd (aj ked pocitam ze skor na dvd).
Je asi milion sposobov, ako mozte mat "normalne" zalohu na cd (aj ked pocitam ze skor na dvd).
Jo takhle, mám udělanou zálohu přes ASUS AI Recovery, na DVD samozřejmě 

- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Ano, taketo recovery dvd by ste mali vediet normalne nabootovat a obnovit z neho system do predinstalovaneho stavu.