Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Stahněte HD tune http://www.slunecnice.cz/sw/hd-tune/
-zvolete poslední záložku Error scan
-dejte skenovat, trvá to kolem hodiny.
-pak napište jestli jste měl nějaká políčka červená
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
3 policka cervena. 0,1 procent to pise. ted jsem si uvedomil ze by to mohlo vysvetlit jednu vec: cas od casu mi pocitac nahlasi usb not recognized a pipne jako bych pripojil usb. ale zadne nepripojuju... ?
Pokud máte tři políčka červená, tak jde pomalu disk do kytiček . Doporučila bych Vám disk zformátovat a zkontrolovat znovu. Disk může dlouho fungovat, ale může také zničeho nic odejít.
Ještě by jste ho mohl zkontrolovat utilitkou přímo od výrobce. Co máte za disk?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Ano, a pak znovu HD tune. Ale vydržte chvilku, konzultuji to s kolegou. HW není má silná stránka, ale s poškozeným diskem mám vlastní zkušenosti a asi jsem už na to paranoidní .
Ty data ale zazálohujte
Zformátujte to a pak znovu HD tune. Ale na ten disk už bych stejně nespoléhala, kdykoliv může odejít a přijdtete tak o data.