1 - Funguje to tak, ze system ma defaultne nastavene moznosti automatickeho spustania vlozeneho media CD/DVD/USB. V podstate hned po zasunuti sa zariadenie nacita a vyhladava sa subor autorun.inf . Autorun.inf je subor v ktorom je definované, ktorý súbor sa ma spustit, pripadne aka ikonka sa ma ukazat v "Tento pocitac" a podobne.
Ak Vas zaujima, k comu to je, je to pre automaticke spustania diskov, automaticke prehravanie v prehravaci, skratka "Launch Funkcia". Avsak, da sa zneuzit prave preto,ze odkaz v autorun.inf moze patrit malwaru.
2 - Da sa proti tomu branit tym, ze importujete do registry pozmenene kluce registry, ktore tuto funkciu DISABLUJU.
3 - Ak nemate disablovanu funkciu Launch Startup, tak nic nezistite, respektive nicomu nezabranite, nakolko sa USB nacita hned po vlozeni.
V opacnom pripade (Ak je funkcia disablovana), zistite to tak, ze vlozite USB do compu. V moznostiach zlozky zvolite "ZOBRAZIT SKRYTE SUBORY A PRIECINKY" a "ZOBRAZIT CHRANENE SUBORY SYSTEMU WINDOWS". Odkliknete "POUZIT" a na usb sa vam objavia pripadny spominany AUTORUN.INF, pripadne RECICLE BIN. Velmi vela malware zneuzivaju prave moznosti zlozky RECICLE BIN, nakolko to nie je obycajna zlozka. Ma presne tu istu vlastnost, ako rozdvojene vrecko
Co sa tyka registrov na DISABOVANIE funkcie, momentalne ich tu nemam, ale najdem ich, pripadne ich tu da nejaky kolegovec.
►
Vyšla moja nová kniha BOTNETY! 
Informácie o nej nájdete tu: >>
BOTNETY <<
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
---
Hľadáme nové posily do nášej CyberSecurity UNIT jednotky. Viac informácií o tom, čo to obnáša a ako sa pripojiť nájdete tu: >>
CyberSecurity UNIT <<

----
►
Nízkoúrovňový, Vysokoúrovňový programátor - profilová karta tu:
card <<
----
►
Háveťárna - UPLOAD Malwaru:
>> upload <<
---
►
Ak sa Vám ľúbi moja práca a ste sňou spokojný, môžete ma kontaktovať na:
diallix@centrum.sk,
info@diallix.net alebo
diallix@forum.viry.cz .
---
Momentálne aktívny ako:
- konzultant, vývojár a tutor výskumu inteligentného malwaru.
- tutor v oblasti dotazovacích jazykoch SQL (TSQL, PLSQL), objektového programovania (c++,c#,php) pre študentov.
Na fóre pôsobím ako:
- Bezpečnostná autorita viry.cz
- Zástupca tutora pre vzdelávanie nováčikov
- Zakladateľ Cyber Security jednotky