Zdravim.
Před tydnem jsem udelal preinstalaci OS XP od te doby vse fungovalo vyborne a hlavne rychleji.
Az do dnesniho dne.
Nelze nacist internetovy prohlizec (expoler ani mozilla) porad se jenom toci kolecko vyhledavani třeba i pul hodky a nic.Ani to nic nenapise asi by to nacitalo klidne cely den.
Mezi tim mi prisly akltualizace antiviraku.pripojeni mam ,notas od cerky z ktereho pisu jede pres vifinu stolni stavkuje.
Zkousel jsem mozillu v nouzovem rezimu opravu pripojeni a nic jineho me nenapada.za dobu 5 let co se pord cim se mi takovy problem nevysktl.
Prosím poradte (pokud možno laicky nekte slengove navody mi ještě delaji problem.
Predem dik

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
nenacteni prohlizece
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: nenacteni prohlizece
Vidim ze se nikdo nehrne z radou.Myslite ze preinstalace OS problem vyresi.Dost me tlaci cas,dcerka co nevidet odejde z notasem pak uz budu bez napovedy.Protoze na stolnim pc se na internet nepripojim zbytek funguje ,ale to mi je naprd.
Dobrý večer
O víkendu je většina rádců s rodinou, proto Vám odpoledne nikdo neodpověděl.
Pokud Vám funguje Icq, skype, ale internet ne v žádném prohlížeči, bude ho něco blokovat.
Přečtěte si sz

O víkendu je většina rádců s rodinou, proto Vám odpoledne nikdo neodpověděl.
Pokud Vám funguje Icq, skype, ale internet ne v žádném prohlížeči, bude ho něco blokovat.
Přečtěte si sz

Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
uz je to v poradku v noci jsem se vetnul do preinstalace OS tedkom funguje.
Ale nevíš co bylo pricinou psalo to pri nacitaní:
Byl nalezen webovy server System ceka na odpoved -- bohuzel v mem pripade se nedockal
Ale nevíš co bylo pricinou psalo to pri nacitaní:
Byl nalezen webovy server System ceka na odpoved -- bohuzel v mem pripade se nedockal
Nevím, ale icq, skype a ping Vám fungovaly?

tak to nevim takove veci nepouzivam jenom mladsi dcera Facebok a ten take nejel.
Ktry antivirak bys doporucovala z bezplatnych ja mam od pocatku Avast ?
Ktry antivirak bys doporucovala z bezplatnych ja mam od pocatku Avast ?
Ale ping by jste vyzkoušet když tak mohl.
Start - spustit -cmd
Do okénka napíšete ping www.seznam.cz
enter
Avast a nějaký firewall, třeba Zone alarm. Pokud by se objevili nějaké problémy, hned se ozvěte

Do okénka napíšete ping www.seznam.cz
enter
Avast a nějaký firewall, třeba Zone alarm. Pokud by se objevili nějaké problémy, hned se ozvěte