Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prosím o kontrolu logu -zamrzání notenbooku

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím o kontrolu logu -zamrzání notenbooku

#16 Příspěvek od Rudy »

1. Připravte si instalační DVD Win7. Je možné, že po následující akci PC nenastartuje.
2. Stáhněte TDSSKiller: http://support.kaspersky.com/downloads/ ... killer.zip a rozbalte ho do C:\WINDOWS\system32\drivers . Pak ho spusťte a nechte pracovat. Až se objeví
Close all programs and choose Y to restart or N to continue
stiskněte Y. PC bude restartován. V případě, že systém nenastartuje, proveďte opravu z instal. média.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

rakato11
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od rakato11 »

Momentálně jsem mimo domov,kde mám instalační DVD Win7.Domů pojedu s největší pravděpodobností v úterý,tak potom tento úkon provedu.Zatím Vám mockrát děkuji za ochotu pomoci a jak to dopadlo,budu informovat.
Blbý můžeš být,ale musíš si umět poradit...

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Rudy »

OK.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

rakato11
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od rakato11 »

Dobrý večer,omlouvám se za takovéto zpoždění,ale dříve mi to nevyšlo.Nevím,zdali jsem to provedl správně,neboť se mi neobjevil nápis
Close all programs and choose Y to restart or N to continue
Provedl jsem to tímto způsobem:Stáhnul jsem si program na plochu,kliknul na něj a dal kopírovat.Našel jsem patřičnou složku,na kterou jsem kliknul a dal vložit.V této složce (drivers) jsem program rozbalil a zpustil scan.Udělal jsem to dobře?Když né,tak mě prosím nekamenujte :( ,stále se učím.Děkuji za odpověď.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Rudy »

Mělo by to být správně.

Varování:

rakato11
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od rakato11 »

Tak podle všeho to vypadá nadějně :) .Tam,kde to zamrzávalo(hlavně při najetí na videoklip i před spuštěním a při spuštění ani nemluvím,to okamžitě seklo),tak nyní je klid(3x klepu na dřevo),spustím najednou i třebas 3 písničky a jede to.Díval jsem se do toho souboru "drivers" a složka tam už není.Mohl by jste mi prosím vysvětlit,co tam vlastně ten program udělal?Není už potřeba nic víc dělat?Jen se mi nadále nezobrazují správně miniaplikace a to i stažené a nainstalované.
Děkuji za pomoc a případné vysvětlení,jsem velmi spokojen s tímto forem.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Rudy »

Měl jste rootkit v hlavním zaváděcím záznamu. Byl použit TDSSkiller, který jej odstranil. Touto utilitou lze odstranit takovéto šmejdy. Pokud vir, nebo jiný zmetek "zaleze" do MBR (hlavní zaváděcí záznam), nelze ho odtud dostat běžným antivirem. Máme na to právě tyto zbraně. Nemáte zač!

Varování:

Odpovědět