Win32:Bamital-AM ; Win32:Rootkit-gen [rtk] + Rsit log POMOC!
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: Win32:Bamital-AM ; Win32:Rootkit-gen [rtk] + Rsit log PO
vyhodi me to chybovou hlasku s : Aktuální nastavení zabezpečení zakazuje spouštět objekty activeX na této stránce.Stránka možná nebude zobrazena správně.
tim padem tam nemam zadne sluzby :/...
tim padem tam nemam zadne sluzby :/...
Dam windows update uvidim jestli to s tim hne
To Vam vyhazuje v Internet Exploreru
Ze byste se nejak rypkal v zabezpeceni internetu - Nastroje - Moznosti Internetu - Zabezpeceni - obnovit vychozi
nene IE nepouzivam jen operu... Ale kdyz spustim ten services.mcs tak mi to vyhodi tu activeX hlasku zkousel jsem to obnovit vychozi a dela to porad... A kdyz jsme mazali tu havet tak se to spoustelo dokonce pokazdym spusteni systemu
Muzete mi sem dat prosim screen te hlasky kdyz Vam to vyhodi...mrknu na to ale az rano - prijel jsem z nocni a jsem uplne KO...
v pohode ja du tedka taky spat.. 
- Přílohy
-
- ActiveX.JPG
- zde to je
- (140.93 KiB) Staženo 26 x
Zakazal jste tam jen tyhle dve sluzby
Služba Google Update
Java Quick Starter
nebo i nejake dalsi
Pripadne Java Quick Starter dejte na typ spousteni automaticky, ale nemelo by to mit vliv
Služba Google Update
Java Quick Starter
nebo i nejake dalsi
Pripadne Java Quick Starter dejte na typ spousteni automaticky, ale nemelo by to mit vliv
ja jsem blb ja jsem nedal rozsirenou kartu tak jsem to tam nevidel ja jsem prave myslel ze to ma byt hned v ty nabidce jak jsem to otevrel.... takze ty sluzby jsou vsechny zakazane a dotoho jsem jeste zkopiroval ten jeden ECHO kod to notepadu a pak tu opravu registru 
Fajn, takze PC se ted chova jak 
Uplne krasne ! Mockrat vam dekuju !! Jen by to chtelo nainstalovat jeste nakou prevenci... nakej paradni firewall a dobrej antivirak 
Projdete si tento clanek, kde je obsazeno vse dulezite ohledne bezpecnosti PC http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=29&t=6152
A nejaky vas osobni nazor ? Ci doporuceni ?
klidne na placeny software
- Pokud pouzivate mailove klienty (outlook, thunderbird apod) tak Avast + ZoneAlarm ci PC Tools Firewall
- Pokud nepouzivate mail klienty a nevadi Vam anglictina tak Avira + ZA ci PC Tools Firewall
- U PC Tools Firewallu vyskrtnete instalaci Spyware Doctora
- Avast muzete dat i kdyz nepouzivate mail klienty, jen Avira je min narocna

Přispějete na provoz fóra?