Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Po padu systemu nejde nainstalit ani ESET

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
vyosek
VIP
VIP

Re: Po padu systemu nejde nainstalit ani ESET

#16 Příspěvek od vyosek »

Provedte ostatni kroky a pokud by byly problemy, tak se ozvete...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

ententeak
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od ententeak »

ok

vyosek
VIP
VIP

#18 Příspěvek od vyosek »

Muze to CCleaner procistit ale muze tam byt zasity rootkit - na to bychom koukli...pockam jak se bude chovat PC az vse dokoncite...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

ententeak
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od ententeak »

No.. Každopádně jde o to, že ten PC od někoho dostala v jakž takž funkčním stavu a zavolala si na to nějakýho "profesionálního" ajťáka, kterej jí v tom nechal původní wokna (bez přeinstalace) a odinstaloval jen některý programy, navíc některý ne úplně (proto to tam hlásilo tu hlášku, že nelze nalézt atd.).
Ona si asi před čtrnácti dny stáhla ten vir, co se šíří facebookovým chatem a od té doby jí to házelo celkem pravidelně BSOD, tak po mě chtěla, jestli bych jí nezazálohoval nějaký data, co si tam stihla nastřádat a udělat reinstal woken. Tak jsem si teda řekl, že lepší to bude nejdřív zbavit viru, aby se nezálohoval i ten.. A když jsem viděl, co všechno na mě vybafnul HJT, tak jsem se radši obrátil sem na profíky...

vyosek
VIP
VIP

#20 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Na ty BSOD se muzem pripadne podivat taky, ale jestli se chystate na reinstal, tak je to decela zbytecne - resil bych je az pak, az jestli by se objevovaly znovu - muze to byt primo chyba HW, kterou samozrejme reinstalem neodstranite

ententeak
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od ententeak »

to BSOD bych řekl, že je způsobený tím, že tam jsou nainstalený současně ovladače na ATinu a nVidii, protože to hlásilo něco o Graphic_adapteru..
ale je otázka, jestli už je to dostatečně čistý na to, aby se to dalo bezpečně zazálohovat bez obav, protože nevim, kdy se dostanem k pokračování.. přeci jen tenhle postup je mnohem větší žrout času, než jen obyčejnej reinstal a ne každej má čas si doma hlídat nějakýho trotla, kterej se vyžívá v ručním odstraňování "virů", který ani antivirák neodhalí..
To už si ze mě i dělali srandu, že si tam vždycky nějakýho vira stáhnu, abych ho potom mohl zničit....

A vůbec, když už tu mám nějakýho odborníka na lajně, myslíte, že bych mohl rovnou požádat o preventivku svýho kompu nebo se mám obrátit přímo do preventivkovýho dredu?

vyosek
VIP
VIP

#22 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Na svuj PC si zalozte nove tema, at se to tu neplete, klidne hodte do predmetu "pro vyosek" a kolegove mi to nechaji a mrknu na to...

:arrow: PC vypada uz ciste, chce to jen procistit a uvidime...

ententeak
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od ententeak »

ok, dík..

vyosek
VIP
VIP

#24 Příspěvek od vyosek »

Nemate zac, pak se sem ozvete ohledte tohoto PC, jak se chova po provedeni vsech tech kroku...

Odpovědět