Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

AVG TUNEUP 2011

Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
JirkaK.
Návštěvník
Návštěvník

AVG TUNEUP 2011

#1 Příspěvek od JirkaK. »

Včera jsem tu řešil problém s odinstalací AVG 2011, vše v pořádku, chtěl jsem si je jen vyzkoušet ale při jejich použití jsem narazil na aplikaci AVG PC TUNEUP 2011, používám CCLEANER tak jsem si byl jistý že mi to už nic dalšího na vyčištění nemůže najít ale měl jsem tam přes 500 položek k odstranění, může to být v agresivnějším nastavení AVG tuneup nebo hledají i v jiných složkách, vůbec se v tom nevyznám :-) takže CCLEANER mám raději v základním nastavení proto ten dotaz, zda tam mohu bez obav nastavit nějaké agresivnější skenování

Díky

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

Re: AVG TUNEUP 2011

#2 Příspěvek od sudanec »

Dobry den,
v principe nie je problem si vymysliet lubovolne konecne vela poloziek, ktore sa z akehosi dovodu mozu odmazat.. podstatne vsak je, ci fakt maju na nieco nejaky vplyv. K takejto otazke zaujat konkretnu odpoved velmi nejde, bolo by treba vidiet, co je ten rozdiel detekcie jedneho a druheho toolu.
Obrázek

JirkaK.
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od JirkaK. »

Díky za odpověď něco pro mě tak složitého jsem čekal :-)

Docela by mě zajímalo srovnání i podobných programů, možná námět pro viry.cz

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od sudanec »

Teoreticky mozno, prakticky mozme porovnat kategorie, ktore sa program snazi cistit.. ale objektivne zhodnotit ako dobre je dost tazke, chcelo by to komplexne testovacie mechanizmy, na ktore tu rozhodne nemame prostriedky :)
Obrázek

james008
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od james008 »

V praxi se to da shrnout takto.
Ccleaner toho nenajde prilis ale je natolik setrny ze jej lze bez obav pouzit...na trhu snad jen Ccleanera....

..kazda aplikace co toho najde vice vetsinou z mensiho ci vetsiho procenta maze i to co nemusi
a v extremnim pripade prime umery dokaze system usmrtit :-)

Pokud chcete jistotu, tak je CCleaner jedina rozumna alternativa k rucnimu cisteni slozek
popr bataku s mazanim vami zadanych cest. ;-)
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Jsem v >>Obrázek :-)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net

Odpovědět