Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Černá obrazovka NO BOOTTABLE PARTION IN TABLE

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Delfes
Návštěvník
Návštěvník

Černá obrazovka NO BOOTTABLE PARTION IN TABLE

#1 Příspěvek od Delfes »

Hezký den, mám dotaz, když zapnu PC objeví se mi černá obrazovka s nápisem no boottable partion in table, poradíte mi co s tím? Díky

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Černá obrazovka NO BOOTTABLE PARTION IN TABLE

#2 Příspěvek od Rudy »

Jaký máte operační systém?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Delfes
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Delfes »

Windows XP

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

OK. Nabootujte z instal. CD. Až se poprvé na dolní liště objeví "R-opravit", stiskněte "R" a vstupte do konzole pro zotavení (musíte znát heslo do profilu Administrator). Do příkazové řádka zadejte postupně:
cd c:\
(stiskněte Enter)
fixmbr
(stiskněte Enter a potvrďte)
fixboot
(stskněte Enter a potvrďte)
exit
(stiskněte Enter)
PC se restartuje. Pokud by ani pak systém nenaběhl, je pravděpodobně vadný disk.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Delfes
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Delfes »

Děkuji za odpověd, jsem prostý uživatel PC proto se zeptám, instal CD je myšleno CD s windowskama?Jak zjistim admin heslo? a dále, můžu toto udělat pokud je PC v záruce?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

1. Ano, je myšleno instal CD WinXP.
2. Heslo do účtu Admin byste měl jako majitel PC znát. Pokud při instalaci nebylo zadáno, žádost o heslo pouze odentrujete.
3. Záruku máte na hardware a toto je standardní postup. Buď se problém opraví a bude vše v pořádku, nebo ne a pak jet o hardwarová chyba (disk).

Pokud se na to necítíte, nechte si to udělat od odborníka, nebo alespoň zkušeného uživatele.

Varování:

Odpovědět