Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
VIR - po kliknutí na adresu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: VIR - po kliknutí na adresu

Predpokladam ze netusite tedy jak

Čarls píše:
vlozte instalacni cd do CD rom, nechte nabootovat (predtim ovsem v biosu nastavte first booting device CD rom), chvili vyckejte; pote se zobrazi prvni obrazovka, kde klavesou Enter potvrdte spusteni instalace Windows, v dalsi obrazovce klavesou F8 potvrdte licencni ujednani, v dalsi obrazovce pak klavesou R zvolte Opravit stavajici instalaci Windows
podrobny postup zde
Je mi líto, cd bych měl mýt... jelikož ho nemám u sebe což ho má asi (přitel od mé matky) (dával počítač kdysi do opravny) tak to nemohu udělat, je nějaký jiný spusob než vyhodit počítač a koupit nový nebo koupit něco ?

prosím na co? xD nějak sem nepocopil tu skratku
Soukrome zpravy, nahore jak mate odhlasit, tak je tam napr 0 nových zpráv
Takže po delší době tu jsem, CD se nám našlo.. prominte za strátu čase kolegy a děkuji.. ale nebylo potřeba... vložil sem cd do mechaniky a restartoval klasicky ...jak ste již napsal....problém je že mi chybý informace co dále , protože mi načetla normálně plocha apd..

Čarls píše:
vlozte instalacni cd do CD rom, nechte nabootovat (predtim ovsem v biosu nastavte first booting device CD rom), chvili vyckejte; pote se zobrazi prvni obrazovka, kde klavesou Enter potvrdte spusteni instalace Windows, v dalsi obrazovce klavesou F8 potvrdte licencni ujednani, v dalsi obrazovce pak klavesou R zvolte Opravit stavajici instalaci Windows
podrobny postup zde
kde,jak to mám nastavit ?
Ihned po restartu PC byste se mel dostat do BIOSu stisknutim klavesy DEL nebo F2, podrobny navod http://www.i-skladka.cz/index.php?optio ... -&Itemid=5
takže mačkat při restartu PC hned DEL ok..
Ano del nebo F2...nekde na obrazovce by melo byt napsano neco ve smyslu "HIT ... to run setup"