Potřebuji pomoc se stažením či otevřením dat ze starého HDD pod win XP. Nyní je disk připojen k win 7 a nejde z něj překopírovat či otevřít dopisy nebo fotky.
Původně byl na disku účet s heslem . Nyní to píše že nemám dostatečné oprávnění.
Měli jste to někdo - pomozte mi .
Dík

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
staré soubory
Moderátor: Moderátoři
Re: staré soubory
Zdravim...uvazujem, ci by to nebolo idealne prekopirovat v bootable mode z jedneho disku na druhy.
Stiahni si zo stranok subor zachrannecd.exe : http://www.vrtulex.net/download/ostatni ... annecd.exe
Uloz na plochu a subor .exe spusti.
Nasledne potvrd cestu >> OK.
Z .exe archivu sa rozbali obraz .iso, ktore vypal na CD - napr v nere.
Vloz cd do mechaniky a resetuj pc. Ak nemas v biose povolene bootovanie, tak ho povol.
Zacne sa bootovat a spusti sa system z cd. Po niekolkych minut sa objavi okno OS.
Ked sa zobrazia disky, tak tie data skus prekopcit. Potom disk naformatuj.
Napis, ako si uspel.
Stiahni si zo stranok subor zachrannecd.exe : http://www.vrtulex.net/download/ostatni ... annecd.exe
Uloz na plochu a subor .exe spusti.
Nasledne potvrd cestu >> OK.
Z .exe archivu sa rozbali obraz .iso, ktore vypal na CD - napr v nere.
Vloz cd do mechaniky a resetuj pc. Ak nemas v biose povolene bootovanie, tak ho povol.
Zacne sa bootovat a spusti sa system z cd. Po niekolkych minut sa objavi okno OS.
Ked sa zobrazia disky, tak tie data skus prekopcit. Potom disk naformatuj.
Napis, ako si uspel.
► Vyšla moja nová kniha BOTNETY!
Informácie o nej nájdete tu: >> BOTNETY <<
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
---
Hľadáme nové posily do nášej CyberSecurity UNIT jednotky. Viac informácií o tom, čo to obnáša a ako sa pripojiť nájdete tu: >> CyberSecurity UNIT << 
----
► Nízkoúrovňový, Vysokoúrovňový programátor - profilová karta tu: card <<
----
► Háveťárna - UPLOAD Malwaru: >> upload <<
---
► Ak sa Vám ľúbi moja práca a ste sňou spokojný, môžete ma kontaktovať na: diallix@centrum.sk, info@diallix.net alebo diallix@forum.viry.cz .
---
Momentálne aktívny ako:
- konzultant, vývojár a tutor výskumu inteligentného malwaru.
- tutor v oblasti dotazovacích jazykoch SQL (TSQL, PLSQL), objektového programovania (c++,c#,php) pre študentov.
Na fóre pôsobím ako:
- Bezpečnostná autorita viry.cz
- Zástupca tutora pre vzdelávanie nováčikov
- Zakladateľ Cyber Security jednotky

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
---

----
► Nízkoúrovňový, Vysokoúrovňový programátor - profilová karta tu: card <<
----
► Háveťárna - UPLOAD Malwaru: >> upload <<
---
► Ak sa Vám ľúbi moja práca a ste sňou spokojný, môžete ma kontaktovať na: diallix@centrum.sk, info@diallix.net alebo diallix@forum.viry.cz .
---
Momentálne aktívny ako:
- konzultant, vývojár a tutor výskumu inteligentného malwaru.
- tutor v oblasti dotazovacích jazykoch SQL (TSQL, PLSQL), objektového programovania (c++,c#,php) pre študentov.
Na fóre pôsobím ako:
- Bezpečnostná autorita viry.cz
- Zástupca tutora pre vzdelávanie nováčikov
- Zakladateľ Cyber Security jednotky