security tool

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz

Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
briezko
Návštěvník
Návštěvník

security tool

#1 Příspěvek od briezko »

nazdar :wink: , ako som si tak prechadzal po strankach na nete, tak mi vyhodili antivirusovy sytem, ktory vyhodil obrazovku s ´´32 virusmi´´ a najlepsie bolo ze taky antivirsak som ani nemal, a problem je ze ten virus alebo co to je presne (v oblasti PC nepatrim k najzručnejším) mi nechce dovolit otvorit ani miestny disk, v ovladacich pamneloch pridanie alebo odobranie suborov, ani avast, skratka som nahraty a potreboval by som pomoc. Bol by som velmi vdačný za akukolvek radu. :worship:

briezko
Návštěvník
Návštěvník

Re: security tool

#2 Příspěvek od briezko »

+ nejde mi ani otvorit subor RSIT :?:

Roli
VIP
VIP
Místo/Bydliště: ČR

Re: security tool

#3 Příspěvek od Roli »

Zdravím, restratuj PC do Nouzového režimu (při restartu mačkej F8, pak vyber z nabídky Stav nouze) a v něm Rsit spusť.
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

Odpovědět