Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nezobrazují se ikony v hlavním panelu

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
gomik
Návštěvník
Návštěvník

Re: Nezobrazují se ikony v hlavním panelu

#16 Příspěvek od gomik »

Tak to mne mrzí že jste neřekl dřív.
Ještě před hodinou jsem si hrál s nastavením nového účtu na pc, kde jsem do něj nakopíroval nastavení "ntuser" z toho, kde mi to blblo a v novém účtu se to projevilo stejně. už jsem ten soubor s nastavení smazal a ani v koši není, takže nemůžu "simulovat" tento stav...
Taky by mne zajímalo co to bylo a jak se to mohlo stát, abych tomuhle mohl předejít.

Váš skript si uložím, kdyby náhodou... ušetřilo mi to spoustu práce, než přeinstalovávat systém - mám rozdělanou práci a přeinstalování by mi zabralo den...

ještě jednou moc děkuji!

j3šť3r
Přítel fóra
Přítel fóra

#17 Příspěvek od j3šť3r »

I za Rudyho, neni zac.

Skript neni muj, jen pri reseni podobneho problemu google odkazoval na http://www.kellys-korner-xp.com/taskbarplus!.htm

Mam 2 kandidaty (klice v registru), kteri to delali - jestli na podobny problem narazim, necham si vypsat vsechno.

Jak se k tomu prislo? Tezko rict, muhlo to byt cokoliv, krome nakazy je nejpravdepodobnejsi nejaka instalace (chyba v instalatoru - problem se muze objevit obcas az po odinstalaci - casteji se to stava u starsich programu). Dalsimi castymi kandidaty jsou programy na upravu vzhledu a tuning registru.

gomik
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od gomik »

Tak úpravy vzhledu a tuning registrů u mne nehrozí.
V poslední době jsem leda instaloval program na fotky z fotolabu. Pak mě ještě napadá, že by to mohl udělat eplan - sice jej mám nainstalovaný déle, ale tak půl roku jsem ho nepoužíval, tak mohlo dojít k nějaké špatné konstalaci nastavení...
To jsou asi jediné dvě věci, které jsem v tomhle týdnu dělal navíc, než obvykle...
Ale jak koukám tak PTGui na panoramata mám nějak špatně odinstalovaný, tak třeba tohle? Jen je divné že se to projeví třeba až za 14dnů od odinstalace...

j3šť3r
Přítel fóra
Přítel fóra

#19 Příspěvek od j3šť3r »

Jak rikam, tezko urcit, co to bylo, casto je to kombinace nekolika veci. Ta 14 dni stara odinstalace za to pravdepodobne nemuze, leda ze by se od te doby pocitac neresetoval.

Tim bych to asi uzavrel. Jestli se v budoucnu objevi nejaky problem, tak nas tu navstivte :wink:

Odpovědět