Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
skype messenger virus
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: skype messenger virus
a s tým červom?
je preč? Pani to som si vydychol...
ale v zložke "WINDOWS" mam stále win32... ten mi vznikol presne vtedy ked som dostal červa 

Napiš přesně cestu a název c:\windows\...........ja39nik píše: ale v zložke "WINDOWS" mam stále win32... ten mi vznikol presne vtedy ked som dostal červa
a když už tam budeš můžeš soubor otestovta na VIRUSTOTAL
(po načtení stránky klikni na tlačítko Procházet, najdi cestu k výše zmíněnému souboru a klikni na tlačítko Odeslat soubor
trvá to okolo deseti minut pak mi sem zkopíruj link, to je ten řádek nahoře v prohlížeči)
Pokud ti to napíše že soubor již byl testován nech otestovat znovu.