chcel by som sa spýtať, bratovi som dával do mobilu hry, predtým hry išli hrať, no teraz ukazuje Operácia zlyhala.Mám taký pocit, že to mohol spôsobiť nejaký nepatrný vírus v PC, ktorý sa dostal do mobilu.Skúšal som aj upgradnúť frimware, no nepomohlo.Ďakujem za vaše rady

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Mobil - problém s hrami
Moderátor: Moderátoři
Mobil - problém s hrami
Zdravím,
chcel by som sa spýtať, bratovi som dával do mobilu hry, predtým hry išli hrať, no teraz ukazuje Operácia zlyhala.Mám taký pocit, že to mohol spôsobiť nejaký nepatrný vírus v PC, ktorý sa dostal do mobilu.Skúšal som aj upgradnúť frimware, no nepomohlo.Ďakujem za vaše rady
Re: Mobil - problém s hrami
Na PC je Windows XP a mobil je to Sony Ericsson k610i.
- sudanec
- VIP

- Kontaktovat uživatele:
Re: Mobil - problém s hrami
Ten telefon ma este myslim stary proprietarny OS.. takze virus je prakticky nemozny. Kontaktujte firmu, od ktorej ste tie hry kupili - bude to zrejme na ich hlavu, alebo mozte skusit nahodit factory settings telefonu (pre istotu, ci ste nieco nedosahali)

Přispějete na provoz fóra?