//Měl jsem chybu v nadpise

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Můžu z FB chytit vir do pc?
Moderátor: Moderátoři
Můžu z FB chytit vir do pc?
Zdarec. Jsem na fóru nový a hned mám takovou "divnou" otázku
. Je jednoduchá. Můžu z Facebooku chytit vir do pc (např. trojana atd.) ?? Dík za odp. $nake
- Unlimited_Killer
- Přítel fóra

Re: Můžu z FB chytit vir do pc?
Samo o sobě nejspíše ne, jen když kliknete na podezřelý odkaz (může bát i od přítele!)
inactive
Dík za rychlou odp.
.Takže se nemusím bát, jo ? Já jsem tam chodil a potom ten pc byl nějaký pomalý vždycky....Třeba i těma testama můžu chytit vir ? Třeba test : Co zítra dostaneš za známku? atd....
- Unlimited_Killer
- Přítel fóra

Pokud si stahují nějaké soubory k Vám do PC, tak nejspíše ano. Já jsem jich taky (v pořádku) několik minimálně desítek dělal, ale vir nemám. 
inactive
Malwarebytes' Anti-Malware 1.46
www.malwarebytes.org
Verze databáze: 4052
Windows 6.1.7600
Internet Explorer 9.0.7930.16406
30.10.2010 0:13:12
mbam-log-2010-10-30 (00-13-12).txt
Typ skenu: Úplný sken (C:\|I:\|)
Skenované objekty: 299614
Uplynulý čas: 1 hodina(y), 15 minuta(y), 49 sekunda(y)
Infikované procesy v paměti: 0
Infikované moduly v paměti: 0
Infikované klíče registru: 0
Infikované hodnoty registru: 0
Infikované datové položky registru: 0
Infikované složky: 0
Infikované soubory: 11
Infikované procesy v paměti:
(Žádné škodlivé položky nebyly zjištěny)
Infikované moduly v paměti:
Infikované klíče registru:
Infikované hodnoty registru:
Infikované datové položky registru:
Infikované složky:
Infikované soubory:
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\delphi_1\kapitola 04\auta\auta.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\delphi_1\kapitola 04\pretizene\pretizene.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\delphi_1\kapitola 04\virtualni\virtualni.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\delphi_3\kapitola 08\Ikony2\ikony2.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\priklady\kapitola 03\hello\Hello.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\priklady\kapitola 03\hello2\Hello2.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\priklady\kapitola 03\hello3\Hello3.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\priklady\kapitola 06\malovani1\malovani.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\priklady\kapitola 06\snezeni\snezeni.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\priklady\kapitola 06\tlacitko\tlacitko.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\priklady\kapitola 16\zkracenevyhodnocovani\ZkraceneVyrazy.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
www.malwarebytes.org
Verze databáze: 4052
Windows 6.1.7600
Internet Explorer 9.0.7930.16406
30.10.2010 0:13:12
mbam-log-2010-10-30 (00-13-12).txt
Typ skenu: Úplný sken (C:\|I:\|)
Skenované objekty: 299614
Uplynulý čas: 1 hodina(y), 15 minuta(y), 49 sekunda(y)
Infikované procesy v paměti: 0
Infikované moduly v paměti: 0
Infikované klíče registru: 0
Infikované hodnoty registru: 0
Infikované datové položky registru: 0
Infikované složky: 0
Infikované soubory: 11
Infikované procesy v paměti:
Infikované moduly v paměti:
Infikované klíče registru:
Infikované hodnoty registru:
Infikované datové položky registru:
Infikované složky:
Infikované soubory:
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\delphi_1\kapitola 04\auta\auta.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\delphi_1\kapitola 04\pretizene\pretizene.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\delphi_1\kapitola 04\virtualni\virtualni.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\delphi_3\kapitola 08\Ikony2\ikony2.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\priklady\kapitola 03\hello\Hello.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\priklady\kapitola 03\hello2\Hello2.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\priklady\kapitola 03\hello3\Hello3.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\priklady\kapitola 06\malovani1\malovani.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\priklady\kapitola 06\snezeni\snezeni.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\priklady\kapitola 06\tlacitko\tlacitko.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
C:\Users\kucik\Documents\Maturitni otazky\delphi\priklady\kapitola 16\zkracenevyhodnocovani\ZkraceneVyrazy.exe (Trojan.Downloader) -> No action taken.
hm...tak jsem to smaznul...
Dobrý večerkumartin píše:hm...tak jsem to smaznul...
Můžete si prosím založit vlastní topic a vložit do něj log ze Rsitu, viz můj podpis? Takto by to bylo nepřehledné, navíc rádce z tohoto topicu Vás nevidí
Děkuji za pochopení
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
- Pavuk29
- VIP in memoriam

- Kontaktovat uživatele:
4Snake: to je ako teoreticka otazka ci mozes nieco chytit v realnom zivote... Zalezi vela od toho co robis a s kym. Velmi hypoteticka otazka...$nake píše:Zdarec. Jsem na fóru nový a hned mám takovou "divnou" otázku![]()
. Je jednoduchá. Můžu z Facebooku chytit vir do pc (např. trojana atd.) ?? Dík za odp. $nake
Sry za vstup
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora,
pripadne s inymi uzivatelmi,
kontaktujte ma na ICQ alebo mailom
na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601
-
Igorg
- Vzorný návštěvník

- Kontaktovat uživatele:
Táto otázka by možná stála za samostatný TOPIC tzn. nechcete už někdo udělat uživatelskopřívětivý pokec o sociálníchch sítích?
"Peníze vládnou světem !"
„Kdo vládne penězům ?“
... kdo zná odpověď, ví, kdo vládne světu.
„Kdo vládne penězům ?“
- Pavuk29
- VIP in memoriam

- Kontaktovat uživatele:
4Igorg: zaujimava myslienka v tejto dobe. Nadskrtni mi Tvoju viziu, mozno by som sa toho aj ujal: Fascinuje ma tento fenomen z mnohych stranok uz dlho, vid azet.sk napriklad. teren pre socialne inzinierstvo ako vysity.Igorg píše:Táto otázka by možná stála za samostatný TOPIC tzn. nechcete už někdo udělat uživatelskopřívětivý pokec o sociálníchch sítích?
MOzno by stalo za to zalozit samostatnu sekciu, pani kolegovia, venujem na to svoj cas.

na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
Vir, tam je ten obrázek... + ten odkaz
to je jen reklama dobrá
Jsem člověk, který našel svůj domov forum.viry.cz
Nic nedělejte bez rádce, můžete dojít ke kompletní ztrátě dat !
Nejsem rádce, ale chtěl bych se jím stát, ale i tak vám rád pomůžu
Microsoft Essential ke stažení !
RSIT ke stažení !
Chcete pomoct se stránkami nebo grafikou ? Nebojte se mi napsat, rád vám pomůžu
Nic nedělejte bez rádce, můžete dojít ke kompletní ztrátě dat !
Nejsem rádce, ale chtěl bych se jím stát, ale i tak vám rád pomůžu
Microsoft Essential ke stažení !
RSIT ke stažení !
Chcete pomoct se stránkami nebo grafikou ? Nebojte se mi napsat, rád vám pomůžu
- Pavuk29
- VIP in memoriam

- Kontaktovat uživatele:
mickeykrDorazne ta ziadam: Ked nemas co k veci povedat k veci co sa ta netyka, nevstupuj do topicu. Mam pocit, ze uz trosku zachadzas dalej ako by si mal. A to si natrafil na asi najtrpezlivejsieho moda.mickeykr píše:Vir, tam je ten obrázek... + ten odkazto je jen reklama dobrá

-
Igorg
- Vzorný návštěvník

- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě že se zaměřením na bezpečnost, tak to bylo původně myšleno, ale nenapsáno.Pavuk29 píše:4Igorg: zaujimava myslienka v tejto dobe. Nadskrtni mi Tvoju viziu, mozno by som sa toho aj ujal: Fascinuje ma tento fenomen z mnohych stranok uz dlho, vid azet.sk napriklad. teren pre socialne inzinierstvo ako vysity.Igorg píše:Táto otázka by možná stála za samostatný TOPIC tzn. nechcete už někdo udělat uživatelskopřívětivý pokec o sociálníchch sítích?
MOzno by stalo za to zalozit samostatnu sekciu, pani kolegovia, venujem na to svoj cas.
"Peníze vládnou světem !"
„Kdo vládne penězům ?“
„Kdo vládne penězům ?“

Přispějete na provoz fóra?