Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

PC a zvuk se sekají

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Cheaterboy
Návštěvník
Návštěvník

Re: PC a zvuk se sekají

#31 Příspěvek od Cheaterboy »

No takhle když si pustím nějakou píseň na youtube.com začnu kopírovat soubor tak se to začne šíleně sekat. Asi si říkáte ať teda nekopíruju při poslouchání hudby soubory ale i když si pustím jakýkoliv film tak to sekání je stejně znatelné sice o něco menší ale je tam pořád. Btw. a co tohle?

Obrázek
Mám to v ovládacích panelech a je to od zvukovky. Spíš mne tam zajímá ta věta ,,Lower sampling rate and bit depth..." Mám to chápat jakože nastavím menší vzorkovací frekvenci tak by to mělo mít menší zátěž na PC?

stell
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od stell »

Ak ti neseka zvuk , ked len pocuvas hudbu a nic ine nerobis, potom je problem z HD, a ked aj filmy sekaju na 99% odchadza HD.
Mozna pricina.
1:prehrievame
2:chyby na HD
3:odchadza HD
takze obrat sa na niektory HW-forum a treba dat otestovat HD. ale este spust CHKDSK
Do prikazoveho riadku zadaj prikaz chkdsk f/r
enter>>suhlasis,A-Yes, restart, a nechaj aby chkdsk skontroloval HD.
Dôležité informácie.
NEŠLAPE Vám počítač?
Je zavirovaný? Šlape pomalu? Nefunguje program? Problém s instalací?
Využíjte služby vzdálené pomoci!
Obrázek
e-mail: stell(zavináč)forum.viry.cz
Thanks! Vďaka!

Obrázek

Cheaterboy
Návštěvník
Návštěvník

#33 Příspěvek od Cheaterboy »

Dobře. No ale ještě musí existovat nějaké zdůvodnění jelikož tato chyba mi nastala už jindy a nějakým zázrakem jsem ji dokázal spravit ale říkám, za boha si nevzpomenu jak to bylo. Výsledek Vám řeknu zítra.

stell
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od stell »

Ked odchadza HD, tak system automaticky znizuje UDMA, a postupne prepne HD do PIO modu, aby chranil HD,
Takze ako si uz pisal ze si predtym, prepinal si nieco na IDE radicu, teraz neviem ktory mas systemovy disk, ci primarny alebo sekundarny ,Typicky prejav PIO mod alebo chybny HD, sekanie filmov, sekanie zvuku, a ak otvoris spravcu uloh vidis ze CPU-bezi na ccc 50%
Dôležité informácie.
NEŠLAPE Vám počítač?
Je zavirovaný? Šlape pomalu? Nefunguje program? Problém s instalací?
Využíjte služby vzdálené pomoci!
Obrázek
e-mail: stell(zavináč)forum.viry.cz
Thanks! Vďaka!

Obrázek

Odpovědět