Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Mám podezření na vir?

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Mám podezření na vir?

#16 Příspěvek od Rudy »

Jsou sice k ničemu a nejsou to viry. Jdou nějak přejmenovat?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

vaclavka83
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od vaclavka83 »

Přejmenovat nejdou. Píše to, že tuto položku nebylo možné vyhledat. Asi nějaká chyba v systému. Na ploše mi to nevadí,hlavně, že to není vir. Je mi divné, že mají příponu .doc. Nebot jiné soubory v počítači mají přípony schované.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Rudy »

Podle mého názoru jde buď o nějaký zbytek po wordových souborech, nebo jsou to poškozené wordowé soubory. Drtivou většinu těchto případů vyřeší checkdisk s opravou chyb. Soubory (zbytky) pak jdou smazat. Tady se asi bude jednat o nějakou disproporci mezi souborovou tabulkou a vlastními daty na disku. Bohužel jsem vyčerpal všechny dostupné možnosti. Problém zmizí, až budete přeinstalovávat systém.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

vaclavka83
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od vaclavka83 »

Moc děkuji za vaší pomoc a snahu.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Rudy »

Nemáte zač!

Varování:

Odpovědět