Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Chyba při načítání souboru

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
rukay
Návštěvník
Návštěvník

Chyba při načítání souboru

#1 Příspěvek od rukay »

Dobrý den,
přede nějakým časem jsem díky vlastní zbrklosti a hlouposti odstranil celou složku OpenCandy ve stejnojmenné složce. Nejsem si vědom, že bych při tom odstranil i soubor dll, ale asi ANO.
- Po restartu systému mi vyskočila chybová hláška, jejíž screen můžete vidět přiložený v obrázku. - Moc jsem se nevyděsil, a jen obnovil složku OpenCandy. Dynamickou knihovnu jsem však v koši nenašel.

Pokoušel jsem se problém řešit snad 100 spůsoby:

- Znovu jsem smazal OpenCandy, tentokrát i se nad-složkou OpenCandy v Local a pustil CCleaner, v domnění, že opraví moje chyby. CCleaner nic nespravil, ba naopak, ještě mi z koše smazal všechno, čímž mě zbavil možnosti aspoň obnovy programů.
- Bohužel, si úplně nejsem vědom, k čemu vlastně OpenCandy byl, ale mám dojem, že jsem ho tam dal, jako část VistaGlazz. I když ten, když jsem se snažil přeinstalovat, mi žádnou možnost OpenCandy nenabídl.
- Učinil jsem ještě několik neúspěšných pokusů o odstranění hlášky pomocí regedit, ale tam ji nemohu najít. Nebo minimálně ne tu správnou, protože pár registrů s OpenCandy jsem našel - ty jsem dal pryč.
- Použil jsem programy RegistryBooster a WinASO na čištění registrů, ale zase nic.
- Bohužel ta chybějící knihovna (viz. screen) se spouští dál. Našel jsem ve Správci úloh, že proces je rundll32.exe - který tedy nemůžu odstranil. (Viz. screen)
- Už vím že není součástí Windows, protože pomocí msconfig jsem spustil jen "diagnostické spuštění" a chybová hláška na mě nevyskočila.
- Vytvořil jsem prázdný soubor .dll (jak krátkozraké) - ten to nevzalo

Takže teď už nevím co dál... můžete mi někdo poradit - ta chyba nijak neovlivňuje systém, jen pokaždé vyskočí po stratu pc - stačilo by mi, kdyby prostě jen ta chybová hláška zmizela.
Napadlo mě třeba napsat soubor ***.dll ,který by se prostě v příkazu sám ukonči (jestli to jde), ale to neumím.

Ví někdo co s tim... beru i jen šílenosti... cokoliv (kromě reinstalace W.)

Nevím co dál... prosím odpovězte sem, nebo ještě lépe mě kontaktujte přes mail: legondra@gmail.com
Přílohy
Ctrl+Alt+Del
Ctrl+Alt+Del
Bez názvu2.jpg (51.48 KiB) Zobrazeno 1916 x
Chybová hláška při startu pc
Chybová hláška při startu pc
Bez názvu.jpg (13.54 KiB) Zobrazeno 1916 x

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: Chyba při načítání souboru

#2 Příspěvek od MiliNess »

Stáhněte si Autoruns http://technet.microsoft.com/en-us/sysi ... 63902.aspx
spusťte ho jako správce, potom v menu File zvolte Save. Vytvořený .arn soubor upněte na www.leteckaposta.cz
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

rukay
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od rukay »

Můžete na mě trochu pomaleji... stáhnul jsem si ten Archiv, pak ho rozbalil, a vypadli mi z toho čtyři soubory - 2*exe, jeden .chm a jeden .txt. Co teď?

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#4 Příspěvek od MiliNess »

Klikněte pravým myšítkem na autoruns.exe a zvolte "spustit jako správce"

rukay
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od rukay »

Tak spuštěno, uspěšně uloženo jako .arn a odesláno: AutoRuns.arn
http://leteckaposta.cz/520189295
Už možná začínám chápat, o co jde... když jsem se díval v tom programu, hned první kolonka je odkaz do registru na: File not found... nevím jestli je to ono, tak s tim zatim nebudu nic dělat, ale konečně si myslím, že se posouvám.
Děkuji za Vaši pomoc.

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#6 Příspěvek od MiliNess »

Ano, je to ono.
Záložka Sheduled Tasks, zrušte zatržítko u "\OpenCandy Download Manager"

Pokud někdy něco budete rušit, tak to chce korektně odinstalovat.
V případě problémů je k vyřešení vhodná tato utilita. Nemusíte to pak hledat v registrech.

rukay
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od rukay »

Díky moc!!! Funguje to! V registrech bych to hledal snad roky. :D

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#8 Příspěvek od MiliNess »