čauvec, potřeboval bych pomoct. Kolega v práci má problémy s pc. Pustí firefox a ten zamrzne, pustí outlook express, dá náhled na nějakou zprávu a outlook zamrzne. Nejde stahování z internetu (kliknu na soubour, dám stáhnout a progress je na 0% a pak to hodí error že soubor tam není, i když tam je) Ve správci úloh jsou nečinné procesy na 50% zbytek blokujou ty programy co zamrznou, a nebo nějaký doplňky k neru a tak. Co je nejzajímavější, je, že se úplně pojebal MS office, nejde otevřít žádný soubor který byl vytvořen. Napíše to že není právo a nebo je soubor read only.
O co mi jde, je, jestli vám tyhle příznaky nepřípadaj povědomí, popřípadě jak to napravit. Nejde mi tam hodit ani MS ESSENTIALS, je tam jen plná verze AVG a ta říká že pc je v pořádku. Dostal jsem se do nouzovýho režimu, kde bohužel nejela síť a tedy ani internet, ale zázrakem tu fungoval MS office, a ani tu nebylo tolik vytížený CPU. Logy pošlu dyžtak v pondělí, byl bych moc rád kdyby se toho někdo ochotnej a zkušenej ujal