Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Zvuková karta

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Kos112567
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Zvuková karta

#1 Příspěvek od Kos112567 »

Zdravím, mám problém s novou zvukovou kartu Creative Labs Sound Blaster Audigy. Pro Připojení do PCI slotu a následném instalování ovladačů mi vyskočí "modrá smrt" a píše:
A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to you computer. Invalid combination of parameters was detected while savin are restoring extended procesor state... Vypnutí integrované zvuk. karty v BIOSu nepomáhá. Poraďte prosím

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Zvuková karta

#2 Příspěvek od Rudy »

Máte správný ovladač? Další možností je nekompatibilita verze PCI u karty a zákl. desky.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Kos112567
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#3 Příspěvek od Kos112567 »

Správný ovladač by měl být, dostal jsem ho ke zvukové kartě. Jak poznám nekompatibilitu zákl. desky a a zvukové karty?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Pokud oba komponenty (ZK a MB) byly vyrobeny přibližně ve stejné době, lze předpokládat, že budou kompatibilní. V opačném případě je nekompatibilita možná. Je také možné, že se pere s něčím, co máte v PC nainstalováno. Zkuste stáhnout nejnovější z webu výrobce.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#5 Příspěvek od MiliNess »

Ve Správci zařízení zkuste zakázat integrovanou zvukovku.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

Odpovědět