Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nejde vypalovat dvd

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jojtoi
Návštěvník
Návštěvník

Nejde vypalovat dvd

#1 Příspěvek od jojtoi »

Zdravím, prosím o pomoc nejde mi vypalit dvd- R Verbatim 16x. Ashanpoo burning studio 9 a ConvertXtod 4 vždy chvíli po zahájení vypalování hlásí chyba media. Jednou to jde vypálit po druhý ne. Zkusil jsem update firmware ze stránek www.firmwarehq.com. na LG stránkách ta vypalovačka není. Soubor firmware se spustil, ale nic se nedělo. Everest ultimate mi dřív ukazal název vypalovačky teď už bez názvu. To stejný Win. 7 hlásí, je vše v pořádku a aktuaální jen teď už bez názvu vypalovačky Mám notebook Asus upgrade z Vist na Windows 7 home 32bit a vypalovačku LG GSA-T50N. Nevím co s tím, tak se obracín na Vás.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde vypalovat dvd

#2 Příspěvek od Rudy »

Zkuste nainstalovat některý jiný vypalovací program a zkusit, zda se problém bude opakovat. Pokud ano, půjde zřejmě o problém vypalky, nebo média.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Čarls
Přítel fóra
Přítel fóra

#3 Příspěvek od Čarls »

Nikdo není dobrý náhodně,ctnosti je třeba se učit.
SENECA

jojtoi
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od jojtoi »

Díky za odkaz, ale jak tam mám najít firmware?

Čarls
Přítel fóra
Přítel fóra

#5 Příspěvek od Čarls »

Software, firmware and drivers for LG Products can be downloaded from this website directly (http://www.lg.com/hk/support/product/su ... roduct.jsp ). Download the file to your PC and unzip the files by using program like WinZip or WinRar. Install the software by executing the corresponding setup file.

Podle mne žadný není a nebo je dostupná po registraci Register It Now
Rozhodně pokud máte starý firmware zazálohovaný dejte zpátky a vyzkoušejte jiný Soft na vypalování tak jak píše Ruddy
Nikdo není dobrý náhodně,ctnosti je třeba se učit.
SENECA

jojtoi
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od jojtoi »

Zkusil jsem vypalovat přes Windows explorer, napsalo mi, že si mám zkontrolovat firmware. Tak se tam zkusím zaregistrovat. Pak se ozvu. Zatím díky.

jojtoi
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od jojtoi »

Ze stránek výrobce jsem to vzdal a stáhl jsem to odjinud. Po aktualizaci ConvertXto 4 zase hlásí chybu, ale Ashampoo burning studio 9 to vypálilo a dvd jede. Myslím, že to bude špatnými dvd kusy (Verbatim dvd-r 16x). Jiný dvd/cd vypálí oba dva programy v pohodě i Verbatim dvd-RW. Takže díky za pomoc, snad to není vypalovačkou.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Rudy »

I za Carlse: nemáte zač!
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

james008
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od james008 »

jojtoi píše:Ze stránek výrobce jsem to vzdal a stáhl jsem to odjinud. Po aktualizaci ConvertXto 4 zase hlásí chybu, ale Ashampoo burning studio 9 to vypálilo a dvd jede. Myslím, že to bude špatnými dvd kusy (Verbatim dvd-r 16x). Jiný dvd/cd vypálí oba dva programy v pohodě i Verbatim dvd-RW. Takže díky za pomoc, snad to není vypalovačkou.
To je celkem bezne. U znacky verbatim ze 100kusoveho spindlu vzdy tak 3ks vyhodim.
Napr u Memorexu nebo TDK mam zkusenosti lepsi. U nizkorozpoctovych znacek typu Tesco, Mediatech apod se klidne stane
ze jich ze 100ks vyhodite i 10... :-)
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Jsem v >>Obrázek :-)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net

jojtoi
Návštěvník
Návštěvník

#10 Příspěvek od jojtoi »

Díky za informace, asi jsem narazil na pěkný šunt. Z 25 ks 15 špatných.

james008
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od james008 »

jojtoi píše:Díky za informace, asi jsem narazil na pěkný šunt. Z 25 ks 15 špatných.
Tak to je docela zarazejici cislo u daneho vyrobce. Leda ze by to mel prodejce pet let ve vitrine na slunci,
to by takhle mohlo dopadnout. Mejte se fajn ;-)
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Jsem v >>Obrázek :-)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net

Odpovědět