Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Ještě prosím otestujte na www.virustotal.com C:\Windows\SysWOW64\wmp.dll
-Do okénka zkopírujte cestu k souboru , pokud napíše, že soubor byl už testován, dejte otestovat znovu.
-Sem vložte link s výsledky.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
S počítačem ( nový notebook ) nejsou problémy. Jediné co mi vrtá hlavou je, jak se může stát, že nenávratně zmizí fota, videa, stažené soubory, filmy, složky se soubory a také některé programy přestaly fungovat např. VLC Player, Skype a další ... zůstly jen nefunkční odkazy, u některých zůstaly jen prázdné složky nebo prázdni zástupci. Některé programy na záchranu dat něco z toho našly , ale řada dat byla natolik poškozaná, že se nedají obnovit.
Myslím, že virů se to netýkalo viz. testy, asi muselo dojít k nějakému technickému zkratu.
Děkuji za podporu a čas.
To opravdu netuším , muselo jít o nějakou chybu disku, kolizi driverů nebo ěnco takového.
Není zač, kdyby se objevili problémy,ozvěte se.
Hezký víkend