Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problém s přehráváním hudebních CD

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
tuvok07
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

Problém s přehráváním hudebních CD

#1 Příspěvek od tuvok07 »

Je to čerstvý počítač, Superantispyware breberky nenašel. Předinstalován byl K-Lite codec pack.
Zvukovka: Nějaký integrovaný Realtek. Nutno říct, že zatím jsem vše - mp3 , videa - přehrál.
Mechanika: Nějaká TSST-Corp SH-S203D
Systém Windows 7 32bit
Nebyla instalovaná žádná aplikace která by nebyla na starým PC. Windows Media Player dělá, že hraje, ale nic se neozývá a pořád to hrabe na disk, Winamp ani nepředstírá, že hraje, tam je ukazatel průběhu pořád na nule, též hrabe na disk a Foobar "koktá"
Tohle se mi u starého PC stalo předtím, než šla mechanika do kopru, ale tohle je vše nové....
Klidně dám log z RSIT kdyby to bylo nutné.
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.

Ecik
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: Problém s přehráváním hudebních CD

#2 Příspěvek od Ecik »

Zdravím odinstalujte všechny kodeky, které máte v pc a nainstalujte tento přehrávač:
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... /kmplayer/

tuvok07
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od tuvok07 »

Dík. Takže K-Lite codec pack půjde pryč. Kdyžtak nainstalím osvědčený ffdshow.
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.

tuvok07
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od tuvok07 »

Tak kodekpack je pryč, ale dělá to furt :( Co s tím? Nechce se mi reinstalovat PC....
A dost pochybuji, že to spraví instalace dalšího přehravače....

KRUCIPES
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od KRUCIPES »

hmm..... instalace dalšího přehrávače skutečně asi nezabere a KMPlayer je primárně určen pro videa, když už tak bych volil AIMP což je ruská obdoba WinAmpu.

V tomto případě bude pes zakopán jinde, záleží zdali je propojena optická mechanika se zvukovkou (takový ten kablík....snad pro digitální přehrávání). Zkus se podívat do správce zařízení > jednotky CD nebo DVD Rom > TSST-Corp SH-S203D na jednotku klepni pravým myšidlem a zvol VLASTNOSTI a v dalším okně zvol kartu vlastnosti. Na této kartě by měl být řádek POVOLIT DIGITÁLNÍ PŘEHRÁVÁNÍ NA TOMTO ZAŘÍZENÍ, tak tam buď zaškrtni tu fajfku nebo odfajfkuj, záleží na tom co tam máš. Restartuj PC a vyzkoušej.

PS: opisuju z XPéček, u WIN7 se to trochu může lišit. A K-Lite Codec Pack můžeš nahodit zpět.

tuvok07
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od tuvok07 »

No, tak u sedmiček tam karta vlastnosti není a PC je ještě v záruce. Když budu koumat, jestli je to připojený, poruším plombu. Když mně to bude vyloženě štvát, budu muset volit servis. Ale vzhledem k tomu, že foobar "koktal" čili kousek občas přehrál tady asi chyba nebude.
Dík, asi bude pes zakopanej opravdu tady. Teď jen kde to u sedmiček povolit.

tuvok07
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od tuvok07 »

Tak už to jde. WMP jsem dal jako výchozí když se na to zeptal, jakmile jsem tam dnes dal CD, a v pořádku - zřejmě nějaký konflikt....

Odpovědět