Zdravim vsetkych nepriatelov havede!
Chcel by som vam popisat problem,ktory sa mi vcera prihodil.
Mam WIN 7 a vcera som stahoval z internetu a v slabej chvili som pri pozerani videa odklepol Pristup do registrov - YES.
Bohuzial,napriek slusnej ochrane mojho digitalneho milacka,v tej chvili sa mi nastahovala do PC nejaka haved,ktory mi kazdych 15 minut vypne PC.
Rezidentne mam AVIRA,PC TOOLS Firewall,Bit defender.
Zbehol som AVIRA,CCLEANER,Ad-Aware a nieco som nasiel a odstranil,ale stale sa vypina.
Bohuzial nemam vypis z logu(zajtra prinesiem),ale v Eventsoch mi cosi pise o GUPDATE a spatnom servise.
Ak by nahodou niekto vedel,ako tuto potvoru poslat do digitalneho pekla,by ma fakt potesil.
Dik...

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Kazdych 15 minut vypne PC nejaka haved.
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kazdych 15 minut vypne PC nejaka haved.
Dejte log z RSIT: http://viry.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=81939 .
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Navštivte:

Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Dakujem,uz som to vyriesil. 
Zistil som,ze sa PC vypina po 15 minutach,iba ak nastartujem multiplayer hru BAD COMPANY 2.
Tak som ju preinstaloval a je to okay.
V Eventsoch bola sprava,ze je zniceny/napadnuty? niektory subor.
Pred reinstalaciou som prebehol system aj C: niekolkymi anti-toolmi a nic nenasli.
Zdravim a prajem prijemny den.
P.S.FYI
Pred par mesiacmi som chytil exe virus cez Operu a tam som to musel riesit preinstalovanim WIN 7,
lebo som sice nasiel vhodny anti-tool,ktory ho vedel sice odstranit,ale iba v platenej verzii.

Zistil som,ze sa PC vypina po 15 minutach,iba ak nastartujem multiplayer hru BAD COMPANY 2.
Tak som ju preinstaloval a je to okay.
V Eventsoch bola sprava,ze je zniceny/napadnuty? niektory subor.
Pred reinstalaciou som prebehol system aj C: niekolkymi anti-toolmi a nic nenasli.
Zdravim a prajem prijemny den.
P.S.FYI
Pred par mesiacmi som chytil exe virus cez Operu a tam som to musel riesit preinstalovanim WIN 7,
lebo som sice nasiel vhodny anti-tool,ktory ho vedel sice odstranit,ale iba v platenej verzii.

- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nemáte zač a také hezký den!
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Navštivte:
Navštivte: