Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Windows 7 OEM - problém s extrémní pomalostí PC

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
TUQ
Návštěvník
Návštěvník

Re: Windows 7 OEM - problém s extrémní pomalostí PC

#16 Příspěvek od TUQ »

Problém přerostl do zcela jiných rozměrů. Z Windows se mi obnovu systému nepodařilo spustit, windows nahlásil chybu, že nedokáže restartovat počítač; poté, co se mi podařilo jej restartovat ručně, tak se žádná reinstalace nespustila. Snaha o spuštění obnovy z nouzového režimu selhala, a to proto, že nouzový režim vůbec nenajel, naopak, systém najel standardním způsobem (tj. nikoliv do stavu nouze; problémy samozřejmě i nadále přetrvávaly). To samé při snaze o spuštění systému ve stavu nouze s prací v síti.

Takto byl počítač pro mě už zcela nepoužitelný, zkusil jsem proto Alt+F10 a reinstalovat system pře Acer eRecovery Manager. Nejdříve reinstalace se zachováním souborů ve složce C:\Backup a poté, co se tato reinstalace nezdařila, tak reinstalace se smazáním všeho - ta nicméně taky selhala. Chybová hláška zní takto:

"Obnovení se nezdařilo - kód chyby=1117(The request could not be performed because of an I/O device error)".

Po zmáčknutí OK se počítač restartoval a následně se začal spouštět Windows, následně pouze problikla na kratičkou chvílu nějaké modrá obrazovka a systém se znovu restartoval...a tak to pokračovalo.

Je zde jakékoliv řešení ? Podotýkám, že Windows jsou samozřejmě originální, nicméně na CD nic nemám, mám pouze ta, co jsou na to odděleném diskovém poli.

Každopádně díky moc za jakékoliv řešení.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Windows 7 OEM - problém s extrémní pomalostí PC

#17 Příspěvek od Rudy »

Obávám se, že problém je hardwarový. Sice bych mohl doporučit reinstal Windows, ale pokud je nějaký hw problém, mohlo by se stát, že reinstal selže, nebo se vůbec nespustí. Pokud je PC vzáruce, neváhal bych s reklamací. Pokud ne, zkuste spustit checkdisk s opravou chyb. Před tím bych doporučil udělat zálohu důležitých dat.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět