Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prosím o kontrolu

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
vyosek
VIP
VIP

Re: Prosím o kontrolu

#61 Příspěvek od vyosek »

Ten Benchmark je nejakej divnej, co na to kolega :???:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

iwiboy
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#62 Příspěvek od iwiboy »

Tak nyní mi poprvé dnes zatuhl stroj, tudíž to není tak hrozné (jako když každých 10 minut bývala BSOD, na mém předchozím...), jsem zase natvrdo zhasnul a jede se dál. Vše se chová normálně. Nechápu.

Reinstalu se děsím, nevím, jak bych tam nastavoval všechny programy (ano, některé nepotřebuji, jsou tam jen pro strýčka příhodu, to je fakt). Pomohlo by nově nahrát Win XP SP3?
Nebo je HDD tak v háji, že už jen Back Up a... Goodbye?

vyosek
VIP
VIP

#63 Příspěvek od vyosek »

No mozna bych pomalu zacal zalohovat, nikdy nevite...Jedno zamrznuti je v poho - proste si jen postavil asi hlavu...Nova instalace SP3 je zbytecna - maximalne zkusit opravonu instalaci, ale tez neni nutna...pokud PC slape, nevrtal bych v nem...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

iwiboy
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#64 Příspěvek od iwiboy »

Zálohy si dělám.
Myslel jsem SP3 s komplet novou instalací Win.

Abych to tou Opravnou instalací nepokazil. Radši nebudu vrtat. Case jsem také nešrouboval. Je tam moc šroubků a nějaký symboly u nich...

Takže HD Tune nejde, občas mi to tu zatuhne, tak snad to nebude u neuloženého dokumentu. Asi zatím tedy toho tady necháme?

vyosek
VIP
VIP

#65 Příspěvek od vyosek »

Pokud bude mrznout dale, tak se ozvete...

iwiboy
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#66 Příspěvek od iwiboy »

Díky.
Jednou denně nevadí, ale pokud to bude dvakrát, tak píšu.
Dobrou noc!

vyosek
VIP
VIP

#67 Příspěvek od vyosek »

Nemate zac...Dobrou i Vam...

JaRon
Moderátor
Moderátor

#68 Příspěvek od JaRon »

vyosek píše:Ten Benchmark je nejakej divnej, co na to kolega :???:
zhodou okolnosti som mal v piatok v praci podobny pripad mrznutia a bol tam vadny HDD :(
urcite by som skusil opravnu instalaciu prip. novu cistu instlaciu s formatom, ALE mam obavy, ze casom bude potrebne vymenit disk ,,,
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

iwiboy
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#69 Příspěvek od iwiboy »

OK, díky JaRone, zkusím tam to instalační CD pro opravu hodit, snad se to tím nepokazí ....

vyosek
VIP
VIP

#70 Příspěvek od vyosek »

I za kolegu, nemate zac :wink:

iwiboy
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#71 Příspěvek od iwiboy »

Jenže já mám instalační WinXP jen k svýmu prvnímu notebooku, tenhle druhej mi dali v obchodě nainstalovanej, už bez CD. Mohu použít CD, který jsem dostal k prvnímu notebooku? Oba jsem kupoval v témže obchodě...

HDD užívám 2 roky, což není mnoho:(

V CCleaneru jsem dal v Pokročilé možnost "Vyčistit volné místo" a jak mi začalo rychle ubývat volné místo na disku, radši jsem to stopnul. Je to dobrá funkce? On to asi CCleaner přepíše nějakými daty a tak to jaksi zaplňuje... :???:

vyosek
VIP
VIP

#72 Příspěvek od vyosek »

Jsou tam stejne systemy - XPecka Home X Profi :???: Pokud jsou stejne, tak lze pouzit...

iwiboy
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#73 Příspěvek od iwiboy »

Ahá, díky! Mezitím jsem to CD s XP Pro našel, v odložené brašně, ale už jsem tady nechtěl editovat, přeci jen je tu informací i tak hodně:)

vyosek
VIP
VIP

#74 Příspěvek od vyosek »

V pohode, nic se nedeje...

iwiboy
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#75 Příspěvek od iwiboy »

Vyosek, JaRon: Disk (konečně) odešel, mám novej. Jen program HD Tune dále není schopen zobrazovat Health:(
Kdybych já dříve, hlupák, věděl, jak snadné je ho vyměnit a nainstalovat, udělám to HNED a nebudu tady trávit hodiny defragmentací a honěním neexist. vira...
Zemřel mi den po té, co jsem dosáhl 0% defragmentace, jen jeden soubor byl fragmentovan a to systémovej. Nečekal jsem to vůbec!
Snad se nějaká data zachrání, nebylo vše zalohované.

Odpovědět