romě toho, že jsem měl zaprasený počítač mi nešly rozbalovat rar. soubory, když bylo několik archivů. Teď to jdu zkusit., jestli to bylo tím... Píše mi to corrupt file i přesto, že spolubydla ten samý soubor rozbalil...
Moderátor: Moderátoři
A jak je možné, že on to stáhl, rozbalil a pak mi to v raru hodil flashkou na pc a já už to nerozbalil?stell píše:no ak pise ze corrupt, tak pri stahovani, sa poskodil archiv, takze zmazat corrupt archiv, a stiahnut znova a rozbalit.
ano programy mozes odinstalovat.OTL-klik-cleanup, yes,yes,
Ok, zkusím. Díky moc. Ale stává se mi to u všech stažených souborů... JAkotže se vždycky alespoň jeden archiv poškodí?stell píše:pisal som, zmazat a stiahnut,znova. súbor je poškodený, pri kopirovani na flashku, alebo na pc, sa poskodil, pocitac nevie klamat.
Tropico 3 (kompletne v CZ).part2stell píše:pisal som, zmazat a stiahnut,znova. súbor je poškodený, pri kopirovani na flashku, alebo na pc, sa poskodil, pocitac nevie klamat.
stell píše:no taketo z Rapidu. alebo z Warez ani ti nedoporucujem stahovat,A toboz od kamarata, a cez flashku, asi nevies o tom ze ak vlozis flashku od kamarata, tak moze ti ukradnut data,a infikovat pocitac.
Tak ještě jednou moc díky. Odteď budu věřit zase jenom Avastu, zatím mě nikdy nezklamal, tak nevím, co jsem s tím MSE blbl. Ještě se musím naučit důvěřovat tomu Spyboot Terminator a plus jsem si tam nechal Malwarebytes' Anti-Malware, ten se mi moc líbí. Snad je to všechno, užij si zbytek víkendustell píše:nie, podla mna uz mas vsetko ok,