Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontrolu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o kontrolu
Na havet vypada cisty, muzete udelat preventivni MBAM ale spise bych to videl na HW chybu. Vetraky mate ciste, netopi Vam PC nejak moc 

Hm, to asi bude nějaké HW. Chyba disku celého?
Ale teplota není dramatická - jindy bývá vyšší než když to nyní zatuhlo, chvíli po zapnutí. A větrák je hlučnější, to už asi rok:(
Ale teplota není dramatická - jindy bývá vyšší než když to nyní zatuhlo, chvíli po zapnutí. A větrák je hlučnější, to už asi rok:(

- Stahnout a nainstalovat
- Udelat test Benchmark, test Error scan a stav Healt -ze vseho hodit screen
- Navod na screen zde prosim http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=15&t=14114
Ad bedna: Je to notebook, nevím, zdali půjde otevřít...
ten program, jo, stáhnu, projedu.
ten program, jo, stáhnu, projedu.

Chladici podložku mám. Záruky jsem se zřekl,když se mi to tu celé rozbilo tak, že to nešlo zapnout a data byla nezálohovaná. Tak jsem si to odnesl do dražší a lepší firmy, data mám, vše zase běží. Takže otevřít bych to mohl, stejně ho mám už skoro dva roky.

Ta volba "Health" žádný scan nedělá...
Ne nedela, je to jen stav - taktez poprosim o screen...
Benchmark nevypada nejlepe
Benchmark nevypada nejlepe

Ahá:(
Při běhu Error Scan mi HD Tune asi zatížil komp tak, že mi zatuhl... dva pokusy:(
Co se dá z Benchmarku vyčíst?
- Že si půjdu večer před víkendem do krámu koupit novej noťas?
Při běhu Error Scan mi HD Tune asi zatížil komp tak, že mi zatuhl... dva pokusy:(
Co se dá z Benchmarku vyčíst?
- Že si půjdu večer před víkendem do krámu koupit novej noťas?

Pardon, on ten IMageshack udělal víc než jsme chtěli:(

Zkuste Error Scan v nouzovem rezimu (restart PC, mackat F8, zvolit Stav nouze s praci v siti)