Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
antivir mi našel win32:malware - gen
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: antivir mi našel win32:malware - gen
Dobrý den, moc se omlouvám že mi připojení trvalo tak dlouho bohužel ... nastaly pracovní povinnosti .... teď se do vrhnout na tu očistu pc
Zdravim,
tez tu nejsem porad
Pak dejte vedet ci se vse povedlo 
tez tu nejsem porad

jj máme ( já a PC
) to za sebou, díky Vašemu návodu - i pro telátka - jako jsem já
.... se povedlo na jedničku, ccleaner byl čistý na podruhé. ten ccleaner jak jsem pochopila si mám nechat a Rsit by se taky asi mohl hodit při případném problému nebo jak jsem koukala do diskusí jen kvůli "prevetivce".... a z těch ostatních prográmků? mám to vše odinstalovat?

hrozně hrozně moc děkuju, vůbec jsem nevěděla:-(, že nějaká taková stránka existuje , určitě se tu občas objevím a doufám, že jen na tu kontrolu
ještě jednou dík a přeji krásný zbytek dne

Nemate zac, rad jsem pomohl
I Vam pekny zbytek dne
Zase nekdy