Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Sorry, ale skúsil som skopírovať ndis.sys z ineho PC s Win XP Pro. Po skopírovaní mi hneď reštartlo PC a potom BSOD. Už na to kašlem, idem urobiť reinstal. Škoda, ale aj tak vrelá vďaka za pomoc.
Oprava:
V Safe mode som vymazal nakopírovaný ndis,sys a NB sa zapol. Skúšam ešte preinštalovať SP2 do win xp pro. V podstate obsahuje spomínaný súbor a preberá nastavenia z NB, tak uvidíme ako to vypáli. Inštaluje to síce nejak pomaly, ale uvidíme. Ozvem sa.
Notebook:
Systém: Widows Vista Home Premium SP1
HP Pavillion dv6000
RAM: 2 x 1024 MB, Kingstone DDR2 (667)
HDD: 160 GB,
CPU: Mobile Dual Core AMD Turion 64 X2 TL - ( 1600 Mhz )
PC v práci:
Asus Barebone, CPU: Intel Celeron 2,53GHz (64 bit), RAM: 1536 MB, HDD: 80 GB
Systém: Windows XP Profesional SP3
Můžete ještě zkusit opravu z inst. cd. Případně doinstalovat sp3,ale to se Vám asi bez připojení na internet nepodaří
Bohužel už jsem zažila, že ndis.sys po nakopírování z jiného pc dělal v pc neplechu .
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Takže urobil som celkový reinstal systému. Veľká vďaka za pomoc. Škoda len, že som spravil tú chybu, že som vymazal súbor ndis.sys. Veru som nevedel, že práve on jediný je zodpovedný za sieťové pripojenia.
No čo už, som rád, že som sa niečo nové naučil. Ešte raz vďaka.
Téma
Notebook:
Systém: Widows Vista Home Premium SP1
HP Pavillion dv6000
RAM: 2 x 1024 MB, Kingstone DDR2 (667)
HDD: 160 GB,
CPU: Mobile Dual Core AMD Turion 64 X2 TL - ( 1600 Mhz )
PC v práci:
Asus Barebone, CPU: Intel Celeron 2,53GHz (64 bit), RAM: 1536 MB, HDD: 80 GB
Systém: Windows XP Profesional SP3
Oprava systému by nepomohla, než to celé reinstalovat?
Tam byl jediný problém, že z cizího cp Vám to soubor nebralo , jinak s edá chyba napravit .
Není zač, hezký den
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.