Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Hodnotenie systemu bez hodnoty

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
sloto
Návštěvník
Návštěvník

Hodnotenie systemu bez hodnoty

#1 Příspěvek od sloto »

Mam novy notebook Sony Vaio s Win 7 64.

CPU i3 M330 2,13GHz
RAM 4GHz
GPU ATI 5470 512MB
HDD 320GB 5400rpm

to je asi to najzakladnejsie co mozem napisat, problem je vsak ten ze si nedokazem zhodnotit system podla WIN7.

moj postup: NB je v sieti, spustene iba hodnotenie systemu. Prepnesa do zobrazenia BASIC, zacina nabiehat posuvac spolu s upozornenim ze obrazovka moze pocas testu blikat a ze to bude trvat par minut. Ked test prebehne, napise VASE AKTUALNE CISLO JE....

a tym to skonci, nenapise ziadny priemer a ani v ponuke vlastnosti pocitaca nie su ziadne cisla pre jednotlive polozky. V podstate od maja 2010 nemam tuto informaciu.

Je mozne ze by tento super OS zhodnotil moj pc pod uroven CISLA 1, alebo kde robim chybu?

Dakujem

Skopa
Návštěvník
Návštěvník

Re: Hodnotenie systemu bez hodnoty

#2 Příspěvek od Skopa »

sloto
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od sloto »

Skopa píše:Dobry den,

mozno pomoze:

http://social.technet.microsoft.com/For ... 729df2b873

dakujem ale nepomohlo

prikaz som napisal, vykonal sa snad behom stotiny sekundy, po restartovani som dal Rating, ale vysledok bol obdobny. VASE SKORE JE AKTUALNE, ale po zhladnuti vlastnosti Pocitaca, mi vypise ze hodnotenie nie je k dispozicii

sloto
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od sloto »

Este ma napadla jedna vec, ma niekto doma

notebook SONY VAIO VPCEB1E1E?

ak ano, preslo vam index hodnotenia?

rousini
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#5 Příspěvek od rousini »

Index hodnocení je v podstatě krátkodobý zátěžový test komponent. Jedině mě napadá nestabilita některé z nich. Jak se NTB chová v zátěži 3D (hry, benchmark) a výpočetně (test RAR, Prime...)? Nepřehřívá se nepadá nahodile do BSOD?
Na druhou stranu je to Sony a tudíž dost OT...
V nekomerční zóně prosím TYKAT...

sloto
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od sloto »

rousini píše:Index hodnocení je v podstatě krátkodobý zátěžový test komponent. Jedině mě napadá nestabilita některé z nich. Jak se NTB chová v zátěži 3D (hry, benchmark) a výpočetně (test RAR, Prime...)? Nepřehřívá se nepadá nahodile do BSOD?
Na druhou stranu je to Sony a tudíž dost OT...

co sa tyka hier tak pre neho nie je problem mat vpozadi spusteny FSX, v tom case jazdim GRID a este aj rozdelujem subory pomocou RAR. a preco by to malo byt OT ked to je SONY? btw, vobec sa neprehrieva a nepada nikam, je stabilny.

rousini
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#7 Příspěvek od rousini »

No právě to jsem myslel. Sony = solidní zpracování.
Pak si to nefunkční hodnocení výkonu nedovedu vysvětlit. Na druhou stranu... k čemu to je? Limituje je to nějak OS?
V nekomerční zóně prosím TYKAT...

computerman
Návštěvník
Návštěvník

#8 Příspěvek od computerman »

OS to nelimituje nijak. Je to tam jenom aby se frajeři hádali kdo má rychlejší PC.
Teď vážně. Nainstalujte nové ovladače a proveďte test. Mě to na Wistách jednou udělalo a byly to vadné ovladače grafické karty.

sloto
Návštěvník
Návštěvník

#9 Příspěvek od sloto »

computerman píše:OS to nelimituje nijak. Je to tam jenom aby se frajeři hádali kdo má rychlejší PC.
Teď vážně. Nainstalujte nové ovladače a proveďte test. Mě to na Wistách jednou udělalo a byly to vadné ovladače grafické karty.
kurna ale je to novy pc, aktualizacie taha sam :-) vyskusam

Odpovědět