Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
chyba při načítání souboru
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: chyba při načítání souboru
stahuji je z "Ulozto.cz"
A vite ze je to nelegalni = porusovani autorskeho zakona = pachani trestneho cinu

Jinak problem s kodeky vyresite takhle:
- Navstivte tuhle stranku http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... codecpack/
- Stahnete
- Nainstalujte
- Tot vse
vyosku, já bych tedy opravdu nerada porušovala nějaký zákon, ale jde mi jen o to, že si ten film přehraju a opět jej smažu. Chci se na nej jen podívat. Nemám zájem ho dále rozšiřovat. I to je nelegální? Pokud ano, tak toho nechám. Díky za odpověď. Přeji hezký podvečer a večer. Anna
kodek jsem si nainstalovala. Díky.
Neni zac 

vyosku, není mi to nic platné. Na film jsem se stejně nepodívala. Sice ho mám někde stáhnutý, ale nemohu to najít. Mezi staženými soubory ho nemám. Prostě to neumím. Takže, aspoň dodržuji zákon
Nevíš, co se děje ohledně té kamery? Mrkneš na to, až budeš mít čas? Díky. Přeji hezký den.

Nevíš, co se děje ohledně té kamery? Mrkneš na to, až budeš mít čas? Díky. Přeji hezký den.
Acer nejak nechce komunikovat
Vite jak se ten film jmenoval? muzem ho zkusit najit...

Vite jak se ten film jmenoval? muzem ho zkusit najit...
vyosku, já už ani nevím
Ale, zkusím stáhnout nový a uvidíme. Díky a ahojky.

Dobre, zkusim jeste opet napsat na Acer...
vyosku, dobre. Co se týká toho filmu, už jsem si to pustila. Povedlo se. Ale,není to zážitek, jako v biografu 
Jsem zvědavá, zda ti z toho Aceru odpoví. Asi se na ně musí více zhurta . Přeji hezký den.

Jsem zvědavá, zda ti z toho Aceru odpoví. Asi se na ně musí více zhurta . Přeji hezký den.
Neco s nimi zkusim vymyslet...

Zdravim, bohuzel na me Acer s prominutim se*e