Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Router belkin- padá
Moderátor: Moderátoři
Router belkin- padá
Dobrý den, potřebuju prosím moc poradit.... Mám router belkin wireless: model f5d8233-4v3. Internet přes UPC a řešený to mám tak, že pc je do routeru a router do modemu. Internet mi jde dobře, ale když sem na více stránkách nebo stahuji nějaký soubor tak mi to padá.....čím více souborů stahuju tak tim mi to spadně třeba 5x. Moc děkuju za nějaký rady
Re: Router belkin- padá
Sílu signálu máte v pořádku? Padá to i když jste blízko routeru?
Pokud ano doporučuji jako první aktualizovat ovladač wifi karty v notebooku (počítači)
Pokud ano doporučuji jako první aktualizovat ovladač wifi karty v notebooku (počítači)
Nooo já nepoužívám wifi jen když jsem na notebooku, ale většinou jsem na pc, kde je internet právě přes tu sítovku do toho routeru.... Ono to vlastně padá i když není nikdo jiný připojen na tu sít kromě mě ....
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Niektore rady belkinov mali slabe napajanie. Skuste pouzit lepsi napajaci zdroj.
Jej....tomu trochu nerozumím, jak to mám provést....já si také myslím, ale že je to tím routerem, jako že tu rychlost či něco takového to neunese....
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
No.. nie celkom.
Pridete do elektra a poviete, ze potrebujete lepsi napajaci ony, oni uz budu vediet, co s tym.
Pridete do elektra a poviete, ze potrebujete lepsi napajaci ony, oni uz budu vediet, co s tym.