Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nejde vypalovat

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
toomuuula
Návštěvník
Návštěvník

Nejde vypalovat

#1 Příspěvek od toomuuula »

Dobrý den mám takový menší problém vlastním notebook asus F5Z OS: win 7 ultimate 64x a DVD-rom mi normálně bere cd i dvd na kterých něco je načte bez problémů , ale když tam vložím volný CD/DVD tak ho prostě nenačte a nejde vypalovat . Romka šrotí , ale nic se neděje...

Diallix
Rádce
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde vypalovat

#2 Příspěvek od Diallix »

Skusal si mrknut, ci su neni media poskodene, popripade vykusat viacero medii trebars od kamarata? Niektore mechaniky, hlavne pri DVD prehravacoch su nesmierne citlive colilen na maly skrabanec.

Ak si si isty, ze su cd oka a aj cd od niekoho ineho alebo uplne nove cd nechce vziat, povec ako problem vznikol. Ci len tak, sam od seba, alebo si urobil nejaky krok, po ktorom to zacalo blbnut alebo nieco v tomto zmysle. Samozrejme napis, ako dlho mas notas. :)
Vyšla moja nová kniha BOTNETY! :173: Informácie o nej nájdete tu: >> BOTNETY <<

¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­
---
Obrázek Hľadáme nové posily do nášej CyberSecurity UNIT jednotky. Viac informácií o tom, čo to obnáša a ako sa pripojiť nájdete tu: >> CyberSecurity UNIT << Obrázek
----
Nízkoúrovňový, Vysokoúrovňový programátor - profilová karta tu: card <<
----
Háveťárna - UPLOAD Malwaru: >> upload <<
---
Ak sa Vám ľúbi moja práca a ste sňou spokojný, môžete ma kontaktovať na: diallix@centrum.sk, info@diallix.net alebo diallix@forum.viry.cz .
---
Momentálne aktívny ako:
- konzultant, vývojár a tutor výskumu inteligentného malwaru.
- tutor v oblasti dotazovacích jazykoch SQL (TSQL, PLSQL), objektového programovania (c++,c#,php) pre študentov.

Na fóre pôsobím ako:
- Bezpečnostná autorita viry.cz
- Zástupca tutora pre vzdelávanie nováčikov
- Zakladateľ Cyber Security jednotky

toomuuula
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od toomuuula »

Něco málo přez dva roky HW chyby bych vyloučil všechno je updatnuté v pohodě ... problém začal , ani nevím jak prostě asi 2 měsíce jsem nevypaloval a teď to nejde . Cd to čte a všechno ostatní taky instalace není problém, ale nechce se tomu vypalovat. A prázdný cd-čka, dvd-čka to pozdě načítá.

j3šť3r
Přítel fóra
Přítel fóra

#4 Příspěvek od j3šť3r »

Problemu muze byt vic, nez jen HW zavada.

> Konflikt ovladacu - daemon tools, ruzne ochrany u her, vice vypalovaciho softu, pripadne jejich kombinace. Proto pri problemech s mechanikou sahnu po nejakem live cd, ze ktereho to odzkousim.

> Nepodporovana media - zkuste ta, ktera jste pouzival predtim, pripadne od jineho vyrobce (obcas se stara osvedcena cd/dvd zmeni z niceho nic na problemova; na test doporucuju verbatim, s nim jsem jeste nenarazil na problem). Pokud by byl problem tady, tak resenim je pouzivat osvedcene disky, nebo prehrat firmware (ale to beru jako krajni reseni).

rousini
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#5 Příspěvek od rousini »

Mechaniky jsou spotřebák, 2 roky je dost dlouhá doba na to, aby odešla. Držáky v ceně tisíců korun se přestaly vyrábět před více jak 10 léty...
1. Pokud má mechanika starší ATA rozhraní (pochybuju), inspiroval bych se zde. I když důvod k samovolnému vypnutí DMA nevidím...
2. Použít media, který máš v šuplíku a který fungovali (dokoupení stejné značky jiné šarže neznamená stejnou kvalitu)
3. Odstranit emulátory mechanik
4. Zkusit jiný burning SW
5. Zkusit jinou mechaniku (nebo ji oželet...)
V nekomerční zóně prosím TYKAT...

Diallix
Rádce
Rádce
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Diallix »

Aky program na vypalovanie pouzivas?
Vyšla moja nová kniha BOTNETY! :173: Informácie o nej nájdete tu: >> BOTNETY <<

¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­
---
Obrázek Hľadáme nové posily do nášej CyberSecurity UNIT jednotky. Viac informácií o tom, čo to obnáša a ako sa pripojiť nájdete tu: >> CyberSecurity UNIT << Obrázek
----
Nízkoúrovňový, Vysokoúrovňový programátor - profilová karta tu: card <<
----
Háveťárna - UPLOAD Malwaru: >> upload <<
---
Ak sa Vám ľúbi moja práca a ste sňou spokojný, môžete ma kontaktovať na: diallix@centrum.sk, info@diallix.net alebo diallix@forum.viry.cz .
---
Momentálne aktívny ako:
- konzultant, vývojár a tutor výskumu inteligentného malwaru.
- tutor v oblasti dotazovacích jazykoch SQL (TSQL, PLSQL), objektového programovania (c++,c#,php) pre študentov.

Na fóre pôsobím ako:
- Bezpečnostná autorita viry.cz
- Zástupca tutora pre vzdelávanie nováčikov
- Zakladateľ Cyber Security jednotky

rousini
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#7 Příspěvek od rousini »

Ashampoo Burning Studio Free, ale mělo by jít pálit i z průzkumníka Win.
Pokud tohle nepujde nabootuj live distro (Ubuntu) a zkus pálit, ať zjistíš jestli je problém HW/SW...

Edit: Na druhou větu zapomeň, spletl jsem si tě se zadavatelem...

toomuuula
Návštěvník
Návštěvník

#8 Příspěvek od toomuuula »

Deamon tools jsem odinstaloval . Používám nero , ale nejde to vypálit v něm ani v průzkumníkovy win. MDA není vypnuto podle té webovky jsem to zkontroloval. Nainstaloval jsem ashampoo dal burn files a hodí mi to hlášku .

No compatible CD recorder found.

Můžu poprosit o nějaký delší návod ?
Pokud tohle nepujde nabootuj live distro (Ubuntu) a zkus pálit, ať zjistíš jestli je problém HW/SW...

Čarls
Přítel fóra
Přítel fóra

#9 Příspěvek od Čarls »

Pokud se v Tento počítač zobrazuje mechanika jako DVD- rom
Takže jděte Systém Spravce zařízení a dle Obr. Pc si vyžádá restart vyrestartujete PC po restartu se mechanika načte a měla by se načíst správně

Vyzkoušejte tento program na vypalování stahněte dle vaší verze systému (32 - 64 bit) http://infrarecorder.org/?page_id=5
Program běhá česky lze vybrat v Languane

Obrázek
Naposledy upravil(a) Čarls dne 19 zář 2010 14:20, celkem upraveno 1 x.
Nikdo není dobrý náhodně,ctnosti je třeba se učit.
SENECA

rousini
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#10 Příspěvek od rousini »

Ještě doplním, kdyby došlo na zkoušku Linuxu, že zde je něco málo o tom.

Čarls
Přítel fóra
Přítel fóra

#11 Příspěvek od Čarls »

rousini píše:Ještě doplním, kdyby došlo na zkoušku Linuxu, že zde je něco málo o tom.
Díky za doplnění :)
SENECA

toomuuula
Návštěvník
Návštěvník

#12 Příspěvek od toomuuula »

Zdravím tak jsem zkoušel vypalovat v tom programu a vyskočilo mi.

Přikládám přílohu screenu.
Přílohy
sračla.jpg
(130.3 KiB) Staženo 153 x

Čarls
Přítel fóra
Přítel fóra

#13 Příspěvek od Čarls »

Vyzkoušejte ještě ten linux ale podle mne mechanika dosloužila :(
SENECA

Odpovědět