Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
pomalý
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: pomalý
Já se asi trochu blbě zeptám
, ale když repráky nahradíte třeba za sluchátka, je stejný problém? Nemůže být problém v samotných repracích, že jsou třeba pokažené?

Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
se sluchatkama je problem stejny. A dneska se objevila novinka. po prechodu z rezimu spanku nejdou zvuky vubec, ani kdyz zvysim hlasitost treba na max, se sluchatkama stejne. po restartu to bylo zase ok.
Zkuste ovladače od zvukovky přeinstalovat.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!

Dobrý večer, já sem s dovolením Motji skočím.
Neinstalujte původní ovladač zvukovky, protože je velmi starý.
Napište mi typ NB, já vám najdu novější verzi.
Neinstalujte původní ovladač zvukovky, protože je velmi starý.
Napište mi typ NB, já vám najdu novější verzi.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Dobrý den, je to Acer Aspire 1652WLMi. Stačí takto?
Vy tam snad máte úplně jiný ovladač zvukového čipu. Máte tam ovladač od Realteku, dle Aceru je ale v NB zvukovka od Conexantu
Vytvořte si bod obnovy systému, pak v Přidat odebrat programy odinstalujte stávající software ke zvukovce a nainstalujte ten od Conexantu.
Vytvořte si bod obnovy systému, pak v Přidat odebrat programy odinstalujte stávající software ke zvukovce a nainstalujte ten od Conexantu.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde