Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
PC nereaguje
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: PC nereaguje
Stiahol som si program Kaspersky Virus Removal Tool 2010 a nasiel asi 5 virusov ktore nenasiel ani Nod, ani S&D a ani Malware bytes, dokonca sa neobjavili ani v logu Combofixu. Zda sa ze problem sa stratil a pc uz ide v poriadku, to sa avsak ukaze az ked znova zapnem pc pretoze vtedy robil virus najvacsie problemy (dost dlhu chvilu po zapnuti nereaguje). Nod mi za rok fungovania nezachytil ani 1 virus, pricom ked som prekontroloval PC cez inteligentnu kontrolu naslo ich asi 10, preto rozmyslam ci neprejdem na AV Kaspersky. Dakujem pekne za vasu pomoc, ak sa problemi objavia po restarte tak vas este kontaktujem. Zatial vdaka 

Problem teda pretrvava. Co ma na celej veci ale najviac hneva je to ze ked aj nieco vymazem z C:, stale sa tam volne miesto zmensuje az sa uplne zaplni. Potom mi neustale Windows oznamuje ze na C: uz nie je volne miesto a neustale sa mi spusta program cistenie disku. Na vasu otazku ci sa nepametam, kedy to zacalo, zrejme ked som stiahol jeden subor, ktory som uz ale vymazal. Procesor je vytazeny priblizne na 25-30 %.
+ co našel Kaspersky?Marek-26 píše:Potřeboval bych spíše vytížení procesoru než kolik zabírají RAMLog je čistý. Ještě zkuste vypnout Tea Timer v SpyBotu S&D
může se mlátit s NODem. Nevíte jestli se problémy objevily po nějaké události/instalaci?
Pise sa tam ze Rezidentny stit "Tea Timer" je vypnuty. S tym zatazenym procesora, nie som si isty co myslite, ako vyuzitie procesora na percenta ? Tak to je medzi 10-30%. Kaspersky nasiel asi 5-6 virusov typu Win32, ktore ale vyliecil a vymazal
GMER 1.0.15.15281 - http://www.gmer.net
Rootkit quick scan 2010-09-17 14:16:36
Windows 5.1.2600 Service Pack 3
Running: gmer.exe; Driver: C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\kwtoypow.sys
---- Devices - GMER 1.0.15 ----
AttachedDevice \FileSystem\Ntfs \Ntfs eamon.sys (Amon monitor/ESET)
AttachedDevice \Driver\Tcpip \Device\Tcp epfwtdir.sys (ESET Antivirus Network Redirector/ESET)
---- EOF - GMER 1.0.15 ----
Rootkit quick scan 2010-09-17 14:16:36
Windows 5.1.2600 Service Pack 3
Running: gmer.exe; Driver: C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\kwtoypow.sys
---- Devices - GMER 1.0.15 ----
AttachedDevice \FileSystem\Ntfs \Ntfs eamon.sys (Amon monitor/ESET)
AttachedDevice \Driver\Tcpip \Device\Tcp epfwtdir.sys (ESET Antivirus Network Redirector/ESET)
---- EOF - GMER 1.0.15 ----
Druha cast toho scanu trvala neskutocne dlho(5-6h), potom vsetko zamrzlo a pc sa restartoval
PC sa mi neprehrieva, ale, ja si nemyslim ze by to bol problem tykajuci sa hardveru. Ak by to len zamrzalo, vtedy by som sa urcite priklanal k chybe v hardveri, lenze mne sa neustale nieco mnozi na harddisku. Vymazal som 8GB a za 2 hodiny sa mi to zmensilo o 2GB. Neviete mi poradit nejaku metodu ako by som zistil co sa kopiruje na harddisk ? Dakujem vam za vynalozenu ochotu
Zkuste dát řazení souborů dle velikosti na disku C: a pak stiskněte CTRL + B
Nebo můžete najít největší soubor tímto prográmkem http://www.file.net/freeware/largest-files-finder.html a nebo pak tady Vám to ukáže i největší složky http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... /download/

Nebo můžete najít největší soubor tímto prográmkem http://www.file.net/freeware/largest-files-finder.html a nebo pak tady Vám to ukáže i největší složky http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... /download/

Viete co, jeden problem som vyriesil a budete ma zrejme povazovat za idiota. Lista a niektore programy nereagovali preto, lebo stredne tlacidlo bolo zaseknute a bolo v takej polohe ze pocitac stale registroval jeho klikanie. Zaroven sa uz ani neprejavuje problem s volnym miestom na HDD, ale to by ma zaujimalo preco sa to dialo, kedze myslim ze to tlacidlo s tym nemalo nic spolocne. Naozaj vam dakujem za vasu ochotu a trpezlivost, dufam ze sa to teda uz vyriesilo a prosim vas ospravedlnte moje amaterstvo
Zaroven to bolo ale aj k niecomu uzitocne, ze som aspon objavil niektore neziadane sucasti mojho pc 

V pořádkuHermannn píše:Viete co, jeden problem som vyriesil a budete ma zrejme povazovat za idiota. Lista a niektore programy nereagovali preto, lebo stredne tlacidlo bolo zaseknute a bolo v takej polohe ze pocitac stale registroval jeho klikanie. Zaroven sa uz ani neprejavuje problem s volnym miestom na HDD, ale to by ma zaujimalo preco sa to dialo, kedze myslim ze to tlacidlo s tym nemalo nic spolocne. Naozaj vam dakujem za vasu ochotu a trpezlivost, dufam ze sa to teda uz vyriesilo a prosim vas ospravedlnte moje amaterstvoZaroven to bolo ale aj k niecomu uzitocne, ze som aspon objavil niektore neziadane sucasti mojho pc

To zaplňující místo je divný. Možná se zacyklil nějaký program a nabobtnával Vám stránkovací soubor. Ale to je jen střela od boku