Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
ZeuS.Zbot.aoaq
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
ZeuS.Zbot.aoaq
Dobrý den, ZoneAlarm na mně dnes po ránu vyskočil s hláškou, že můžu mít vira ZeuS.Zbot.aoaq (it is a new variant of a financial Trojan virus that steals banking passwords and financial account data, resulting in unauthorized money transfers). Vím, že "můžu mít" ještě neznamená, že ho v PC mám a nejspíš to bude jen nějaká reklama, abych si zakoupil další software, protože na webu jsem žádné informace o něčem podobném Trojanu nenašel, ale pro jistotu prosím o infrmaci, jestli někdo máte s tímto zkušenost.
Re: ZeuS.Zbot.aoaq
jak se jedná o tohle ad foto --->> tak jde o reklamu (Scareware) - Zone Labs 

- Přílohy
-
- dirtyzonealarm.jpg (85.66 KiB) Zobrazeno 843 x