Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

ZeuS.Zbot.aoaq

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
frantisek.kalousek
Návštěvník
Návštěvník

ZeuS.Zbot.aoaq

#1 Příspěvek od frantisek.kalousek »

Dobrý den, ZoneAlarm na mně dnes po ránu vyskočil s hláškou, že můžu mít vira ZeuS.Zbot.aoaq (it is a new variant of a financial Trojan virus that steals banking passwords and financial account data, resulting in unauthorized money transfers). Vím, že "můžu mít" ještě neznamená, že ho v PC mám a nejspíš to bude jen nějaká reklama, abych si zakoupil další software, protože na webu jsem žádné informace o něčem podobném Trojanu nenašel, ale pro jistotu prosím o infrmaci, jestli někdo máte s tímto zkušenost.

mahajana
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: ZeuS.Zbot.aoaq

#2 Příspěvek od mahajana »

jak se jedná o tohle ad foto --->> tak jde o reklamu (Scareware) - Zone Labs :roll:
Přílohy
dirtyzonealarm.jpg
dirtyzonealarm.jpg (85.66 KiB) Zobrazeno 843 x

Odpovědět