Zdravím, potřeboval bych jen rychlou pomoc. Nejde ani tak o vir, jako o to, že mi nejde smazat aktualizace BIOSu pro jiný počítač. Jsem to stahoval pro počítač jedné rodiny, ale spouštěl jsem to i na svém a teď to nejde smazat - že to prý možná používá jiný uživatel či proces.
Vím, že je nějaký prográmek, který dokáže mazat soubory ještě před startem, ale už si nepamatuju jeho jméno. Poradíte mi prosím?

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Nesmazatelný soubor
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Nesmazatelný soubor
Co je malý to je hezký. A když to hezký není, tak je toho alespoň málo
.

Re: Nesmazatelný soubor

Re: Nesmazatelný soubor
Chvilku trvalo než jsem přišel na to jak to smazat, ale už to je
. Děkuju moc, šikovná věcička
!
Hezkej den. Večer. Noc
.
+

Hezkej den. Večer. Noc