Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Pomalý internet.

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Thrall
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Pomalý internet.

#1 Příspěvek od Thrall »

Dobrý den ,zdá se mi že mám teď dost zpomalený internet.Potom co jsem pomocí vašeho fóra odstranil z PC viry (zaco ještě jednou děkuji) ,jsem si podle návodu na fórum nainstaloval : Avast! Free , Spyware Terminator s rezidenčním štítem a ZoneAlarm .ZoneAlarm jsem přenastavil podle návodu co jsme našel na internetu. Příde mi že po nainstalovaní ZoneAlarmu mi jde internet oněco pomalejš při tom když jsem měřil rychlost tak jsem měl rychlost uploadu v pořádku ale průměrná odezva jsme měl o dost hodně zvýšenou oproti normálu. Je chyba v ZoneAlarmu,nebo ho mám blbě nainstalovaný?Večinou jsem měl prolémy s internetem když jsme měl SW Firewall. Mě se ho moc ale odinstalovat nechce ,chci mít ochranu.

Roli
VIP
VIP

Re: Pomalý internet.

#2 Příspěvek od Roli »

Zdravím, každý firewall tak trochu brzdí internet a je to dáno tím že musí nejdříve provoz který přes něj teče "přečíst"

než ho pustí dále aby nedošlo k nějaké "špatnosti".
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

Thrall
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#3 Příspěvek od Thrall »

Roli píše:Zdravím, každý firewall tak trochu brzdí internet a je to dáno tím že musí nejdříve provoz který přes něj teče "přečíst"

než ho pustí dále aby nedošlo k nějaké "špatnosti".
Tak jsem to vyřešil odinstalováním. Byla to škoda ale internet šlape. Ale stejně děkuji za pomoc.

Roli
VIP
VIP

#4 Příspěvek od Roli »

Není vůbec zač.
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

Odpovědět