Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Qoobox

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Thrall
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Qoobox

#1 Příspěvek od Thrall »

Dobrý den ,mám v počítači složku qoobox.Jestli to chápu dobře je to karanténa ComboFixu.Jde ji nejak smazat abych mel PC uplně čistý?
Děkuji

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Qoobox

#2 Příspěvek od Rudy »

Složku smažte a CF odinstalujte Start>spustit>(napsat) combofix /uninstall>OK.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Thrall
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#3 Příspěvek od Thrall »

Rudy píše:Složku smažte a CF odinstalujte Start>spustit>(napsat) combofix /uninstall>OK.
Do spustit jsem misto combofix /uninstall jsem napsal combofix . Combofix se sputil ale asi zastavil kvuli Avastu .Tak jsme hned vypnul PC tlacitkem,system kontroloval disk nebo co ,ale nakonec se normalně spustil a zadne poskozeni jsme zatim nespozoroval. Do spustit tedy mám napsat: combofix /uninstall ?

Thrall
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#4 Příspěvek od Thrall »

Thrall píše:
Rudy píše:Složku smažte a CF odinstalujte Start>spustit>(napsat) combofix /uninstall>OK.
Do spustit jsem misto combofix /uninstall jsem napsal combofix . Combofix se sputil ale asi zastavil kvuli Avastu .Tak jsme hned vypnul PC tlacitkem,system kontroloval disk nebo co ,ale nakonec se normalně spustil a zadne poskozeni jsme zatim nespozoroval. Do spustit tedy mám napsat: combofix /uninstall ?
Dobrý ,Combo Fix smazán.
Děkuji za pomoc.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Rudy »

Není zač!
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět