Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

spoolvcs.exe<<---- Pomoc :/

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Sphynx
Návštěvník
Návštěvník

Re: spoolvcs.exe<<---- Pomoc :/

#76 Příspěvek od Sphynx »

Rudy píše:Je to opět zaplevelené. Dejte log z ComboFix.
Stahnete a ulozte nejlepe na plochu ComboFix: http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe

pote spustte aplikaci pod uctem s administratorskym opravnenim

hned po startu se zobrazi obrazovka s licencnimi podminkami, pokracujte kliknutim na tlacitko Ano.

v klidu si postavte na kafe (cela akce trva cca. 5-10 minut, nekdy i dele - dle toho, o jak rychly stroj se jedna a kolika soubory se skener bude muset prodirat), behem skenu se nepokousejte spoustet zadne jine aplikace ani nic jineho

behem skenovani nepropadejte panice, vas stroj muze byt restartovan (predevsim pri prvni aplikaci skeneru)

upozorneni: pokud pouzivate antispyware s rezidentnim stitem, prepnete jeho rezidentni stit do Install Mode, pripadne jej po dobu skenu uplne deaktivujte, protoze dochazi pri skenu a vymazu pripadneho malware k nezadoucim kolizim s rezidentem antispyware

Dobrá, zase ty rezidentní štíty , mám to povolit?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od Rudy »

Už nevím, co s nimi bylo, ale vypněte je. Pokud jste si jist, že jsou vypnuty, povolte sken.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Sphynx
Návštěvník
Návštěvník

#78 Příspěvek od Sphynx »

Rudy píše:Už nevím, co s nimi bylo, ale vypněte je. Pokud jste si jist, že jsou vypnuty, povolte sken.

Mmm... právě že mám ten MSE (Microsoft Security Essentials) a nevím jak to udělat , radil ste mi at vypnu antivirák apd. pšesně si to nepamatuju du si přečíst co bylo minule.

Takže bylo to sice dlouhé :D ale napsal ste mi že když si to nedokážu vypnout,odinstalovat,vypnou r stity tak to mám přepnout do nouzového režímu, takže se ptám mám to přepnout do nouzového režimu?

Sphynx
Návštěvník
Návštěvník

#79 Příspěvek od Sphynx »

Nevím co se to děje ale asi další problém... Nevidím grafiku vaseho webu ani většinu jiných a ve hře mi nejde psat ani nic jineho ale to je asi chyba hry.. nevím když souštím PC tak se mi zase ukazuje něco jiného jako DEAMON TOOLS LITE (program ...)
(a neco ze musim mit minimalne WIndows 2000 a pak neco jeste poslu foto az resetnu PC

Dále mi nefunguje CD-ROMka nevím proč s počítačem sem ani nehnul nic na to nespadlo apd. teda funguje ale když spustím tu hru tak to píše že není CD... u všech...

Netuším co se to děje ale vypada to celkem depresivě , priklídám obrázek vaseho webu....

ohledně webu takhle mám skoro všechny stranky .... takže to nebude webem...
Přílohy
virycz.JPG
(125.69 KiB) Staženo 43 x
Deamon.JPG
Deamon.JPG (16.87 KiB) Zobrazeno 641 x

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od Rudy »

Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Sphynx
Návštěvník
Návštěvník

#81 Příspěvek od Sphynx »

Rudy píše:Nainstalujte SPTD: http://www.duplexsecure.com/en/downloads .
Výborně děkuji , upozornění i PHP sou v pohodě =) , ještě se prosím zkuste dozvědet co je mému PC konkrétně se stahováním, děkuji. :worship:

Jinak když na pšedchozím obrázku vidíte dole v pravo 2 pozastavená stahováni tak to sou 2 soubory co sem stahoval naráz ... nějaký z nich mi dělá že když to zapnu začne internet,spravce stahováni neodpovídat.... :shock: :x :cry: :|

Sphynx
Návštěvník
Návštěvník

#82 Příspěvek od Sphynx »

Sphynx píše:
Rudy píše:Nainstalujte SPTD: http://www.duplexsecure.com/en/downloads .
Výborně děkuji , upozornění i PHP sou v pohodě =) , ještě se prosím zkuste dozvědet co je mému PC konkrétně se stahováním, děkuji. :worship:

Jinak když na pšedchozím obrázku vidíte dole v pravo 2 pozastavená stahováni tak to sou 2 soubory co sem stahoval naráz ... nějaký z nich mi dělá že když to zapnu začne internet,spravce stahováni neodpovídat.... :shock: :x :cry: :|

Ted sem to ani nepochopil, chtěl sem skusit něco poslat kámošovi no to je vedlejší prostě mi zmizla lišta ikony proste vše slo prepnou internet ale nic jinyho sem nevidel.... tak sem skusil povipinat slozku,skype ... :shock: :shock: :shock: Neodpovídalo oboje , restart pomohl ale netuším co se to dělo. Ta hra o které sem psal je pořád K.O. takže až půjde stahování ( jestli půjde) skusím reinstall ....

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od Rudy »

1. Zkuste restartovat modem.
2. Použít WinsockFix: http://www.spyware.cz/go.php?p=spyware&t=aplikace&id=22 . Utilita přeinstaluje protokol TCP/IP. Máte-li zadány pararmetry sítě ručně, budete je muset po restartu PC znovu zadat.

Varování:

Sphynx
Návštěvník
Návštěvník

#84 Příspěvek od Sphynx »

Rudy píše:1. Zkuste restartovat modem.
2. Použít WinsockFix: http://www.spyware.cz/go.php?p=spyware&t=aplikace&id=22 . Utilita přeinstaluje protokol TCP/IP. Máte-li zadány pararmetry sítě ručně, budete je muset po restartu PC znovu zadat.

Takže 1 to 1 :( stručne jak?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od Rudy »

Modem, nebo jiný síť. prvek v datové cestě asi na 20s odopojte od napájení a opět zapněte.

Varování:

Sphynx
Návštěvník
Návštěvník

#86 Příspěvek od Sphynx »

Rudy píše:Modem, nebo jiný síť. prvek v datové cestě asi na 20s odopojte od napájení a opět zapněte.
No jo ale jak? :?:

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od Rudy »

Vytažením ze zásuvky.

Varování:

Sphynx
Návštěvník
Návštěvník

#88 Příspěvek od Sphynx »

Rudy píše:Vytažením ze zásuvky.

:D :D aha :D dobrá ... musím končit udělám to..

Sphynx
Návštěvník
Návštěvník

#89 Příspěvek od Sphynx »

Sphynx píše:

Udělal sem jak ste řekl zhruba na 10 minut...co teda dál?

Viděl sem tu topic na fóru a mám podobný případ podle názvu CPU nejde pod 48 %

Sphynx
Návštěvník
Návštěvník

#90 Příspěvek od Sphynx »

Sphynx píše:
Sphynx píše:

Udělal sem jak ste řekl zhruba na 10 minut...co teda dál?

Odpovědět