Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Kontrola logu

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
JirkaL
Návštěvník
Návštěvník

Re: Kontrola logu

#16 Příspěvek od JirkaL »

tak nic,do nouzového režimu jsem se dostal,ale Vámi doporučovaná volba nepomáhá,prostě se vůbec nic neděje.Už jsem si myslel,že mám vyhráno,PC se chovalo OK,ale při tom závěrečném čištění systému tam muselo dojít k nějakému kolapsu.Přitom ta procedura doběhla do konce,zeptalo se mě to na restart,přesně jak jste popisoval v návodu.Teď je asi každá rada drahá,že?

Caroprd111
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Caroprd111 »

Máte instalační CD Vaší verze Windows :???:
Obrázek

JirkaL
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od JirkaL »

Ne, nemám.Jedná se o služební laptop,který používám i doma.Nevadí,již jsem kontaktoval našeho správce,který to mé zlobidlo určitě postaví na nohy.Jen nevím,co mu mám přesně říct,co se vlastně stalo,vždy se ptá.A taky nevím,jestli to PC už bylo čisté nebo ne?Každopádně si velice cením Vaší snahy a ochoty mně pomoci,že jste to nevzdal ani když se to začalo komplikovat.Myslím,že jsme nebyli daleko od konce,tohle se prostě stává,kdo dělá s PC delší dobu,tak to ví.Takže Vám ještě jednou děkuji,pokud se mně ještě ozvete a odpovíte na co jsem se ptal tak super.Další postup již musím nechat na našem IT správci,to už se nedá řešit online.

Caroprd111
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Caroprd111 »

Počítač už byl čistý. Kroky, které jste prováděl na konec, měli pouze uklidit po použitých nástrojích a vymazat obsah dočasných adresářů. S tímto problémem jsem se ještě nesetkal.

Bohužel nemáte zač. :(
Obrázek

Odpovědět