Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Kontrola, špatné písmo a skrytá složka - Vyřešeno (zamknout)
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o kontrolu logu
Abych se přiznal, s tímhle zkušenosti zrovna nemám, nikdy jsem systém neopravoval z DVD. Takže bych uvítal nějaký postup v bodech. Je myšleno vložení DVD do mechaniky a nějak navolit opravu? Nikdy jsem ale nepřišel na to, kde tu funkci najdu
Nejde přeinstalovat nějak jen adresář s písmy?

Kolega jeste poradil tohle
Čarls píše:Zkuste Pravým tl. myší v tray na CS a nastavení dle obr.
Mám to nastaveno takto:
(řekl bych, že je to v pořádku)

(řekl bych, že je to v pořádku)

Nechme to být, kvůli dvoum programům, které použiji jednou za rok, to nemá cenu řešit. Zbytečně to zabírá čas tohle řešit, hlavně že se vyřešil problém s tou složkou a nějaký písmo v CODE, které blbne jen na jedné stránce a u dvou programů ... no, nemá to cenu
Díky moc za snahu, určitě se nějak odměním 
Tedy netřeba dále řešit a téma můžeme uzavřít, díky.

Tedy netřeba dále řešit a téma můžeme uzavřít, díky.
- Hulkee
- Vzorný návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kontrola, špatné písmo a skrytá složka - Vyřešeno (zamkn
Ahoj, nedávno jsem řešil podobný problém. Jedu na win 7 x64 profesional EN a měl jsem právě tenhle samý problém s diakritikou u programů,které se snažily psát česky(PSPad,...). Ja to nastavením jazykovýho prostředí. Kouknu se kde sem to nastavoval a udělám obrázkovej návod (btw: win XP anglicky mi tohle nedělaly). Chvilku strpení jestli to tu už není úplně mrtvý.
Per aspera ad astra! In æternum et ultra!
RSIT - - AVP Tool - - HijackThis - - OTM - - Avenger - - Gmer - - MBR - - SystemLook - - OTL
CCleaner - - Defraggler - - Filehippo Update Checker
POSLOUCHEJTE RÁDCE (ví co dělá) a VŠECHNO PEČLIVĚ ČTĚTE!!!
“Všichni lidé jsou blázni. Ty, kterým se podaří své bludy vydat knižně, nazýváme filozofy.”
RSIT - - AVP Tool - - HijackThis - - OTM - - Avenger - - Gmer - - MBR - - SystemLook - - OTL

“Všichni lidé jsou blázni. Ty, kterým se podaří své bludy vydat knižně, nazýváme filozofy.”
- Hulkee
- Vzorný návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, myslím že už vím kde je pes zakopanej.
Podle mě máš nastavený jazykový prostředí pro non-unicode programy na angličtinu nebo cosi jiného.
Návod na to je nádledující:
Ovládací panely - položka region a jazyk (tipuju,překládám z eng winů) - klik na poslední položku(nejvíce vpravo - administrative)
Mělo by tam být následující:

Pokud tam bude něco jiného, nastavte tam češtinu klikem na change system locale
Objeví se:

Vybrat czech(czech republic) a klik na OK, nevím jestli hned, ale po restartu to bylo už na 100 procent v pořádku.
BTW: Pokud tě sere jazyk na přihlašovací obrazovce (čeština místo angličtiny a naopak nebo chceš nasrat spolužáka, na to stačí to tlačítko nahoře. Nastav čínskou klávesnici a pak se sem proklikej a nastav mu tam čínštinu na login screen. Garantuju ti že mu to zabere alespoň deset minut, ne li víc. V lepší případě (odstranění všech ostatních klávesnic krom čínstiny) se na PC už nikdo standardním postupem nepřihlásí
)
Podle mě máš nastavený jazykový prostředí pro non-unicode programy na angličtinu nebo cosi jiného.
Návod na to je nádledující:
Ovládací panely - položka region a jazyk (tipuju,překládám z eng winů) - klik na poslední položku(nejvíce vpravo - administrative)
Mělo by tam být následující:

Pokud tam bude něco jiného, nastavte tam češtinu klikem na change system locale
Objeví se:

Vybrat czech(czech republic) a klik na OK, nevím jestli hned, ale po restartu to bylo už na 100 procent v pořádku.
BTW: Pokud tě sere jazyk na přihlašovací obrazovce (čeština místo angličtiny a naopak nebo chceš nasrat spolužáka, na to stačí to tlačítko nahoře. Nastav čínskou klávesnici a pak se sem proklikej a nastav mu tam čínštinu na login screen. Garantuju ti že mu to zabere alespoň deset minut, ne li víc. V lepší případě (odstranění všech ostatních klávesnic krom čínstiny) se na PC už nikdo standardním postupem nepřihlásí

Per aspera ad astra! In æternum et ultra!
POSLOUCHEJTE RÁDCE (ví co dělá) a VŠECHNO PEČLIVĚ ČTĚTE!!!

Takhle to nastavené mám a nepomohlo, ale díky za snahu
Ale jak jsem psal kvůli jedné stránce a dvoum programům to nemá cenu řešit. Ale díky

Za vsechny zucastnene: nemate zac
A za pripadnou podporu fora jmenem celeho tymu viry.cz dekuji

A za pripadnou podporu fora jmenem celeho tymu viry.cz dekuji