Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Po vypnutí stále běží větráky

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
kaiser3
Návštěvník
Návštěvník

Re: Po vypnutí stále běží větráky

#16 Příspěvek od kaiser3 »

Zapojil jsem jiny zdroj krome disku(nebyl tam konektor sata) po zapojeni do site je vse vyple po stisku tlacitka zapnout zacal PC nabihat(nenacetl se win XP kdyz nebyl zapojenej disk...) takze problem bude teda ve zdroji. Zrovna nemam moc penez navic takze nevadi kdyz budu pouzivat stary zdroj? A co presne se s PC stane, vypne se jen win a ostatni komponenty dal pracuji nebo jen bezi vetracky? MiliNess uz je to zbytecne kdyz s jinym zdrojem problem zmizel a vsem diky za pomoc.

rousini
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#17 Příspěvek od rousini »

No ja si nejsem jist tvoji dedukcí. Co jsi ověřil bez disku? Neválí se ti někde doma redukce molex - SATA?
Ty jsi nenabootoval OS a následně ho neuspal. Jako na ten zdroj je podezření, ale jistotu s tebou nesdílím.
Pokud budeš potřebovat levný a spolehlivý zdroj žádej Seasonic OEM. Watáž nedoporučím protože jsi mi na žádost osazených komponent neodpověděl.
Ke tvoji otázce: vyp. PC znamená ukončit OS a odpojit komponenty od napájení. Protože ti hučí větráčky, tak minimálně k tomu druhému určitě nedošlo.
V nekomerční zóně prosím TYKAT...

kaiser3
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od kaiser3 »

V pc mam momentalne zdroj 350W nechce se mi hledat co mam za komponenty v PC proto jsem nepsal sestavu(poridim stejne vykony). Bouzel redukci nenemam a pri zapojovani noveho zdroje bez HDD problem prestal pak sem zkusil i muj stary zdroj bez HDD a vetracky pracovaly (za stejnych podminek jeden zdroj funguje jak ma druhy ne)

Vito Andolini

#19 Příspěvek od Vito Andolini »

Dobrý den.
Komponenty se dají jednoduše zjistit programem Everest.
Pokud byste o něho měl zájem napište mi SZ.

Odpovědět